1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Master Of None keert terug in mei, maar…

  Master Of None keert terug in mei, maar…

  Datum: 26/04/2021


  Vier jaar is het geleden dat het tweede seizoen van Master Of None te zien was op Netflix. De serie zorgde ervoor dat hoofdrolspeler Aziz Ansari een Golden Globe won als ‘beste comedy acteur’. De serie zelf werd ook tweemaal genomineerd als ‘beste comedy serie’. In het totaal won de serie 16 prijzen.

  Maar dan werd Ansari beticht van seksueel overschrijdend gedrag. Hij excuseerde zich openlijk en was ervan overtuigd dat het met wederzijdse toestemming gebeurd was. In een speciale show Aziz Ansari: Right Now (te zien op Netflix) ging hij een jaar later dieper in op de beschuldigingen.

  Dat alles heeft ervoor gezorgd dat het derde seizoen werd uitgesteld. Totaal onverwacht zal het derde seizoen te zien zijn in mei. De focus zal echter niet meer liggen op Dev Shah (het personage vertolkt door Ansari), maar op Denise (vertolkt door Lena Waithe). In het tweede seizoen was de aflevering ‘Thanksgiving’ ook op haar gefocust.

  Het derde seizoen telt vijf afleveringen die allemaal werden geregisseerd door Ansari. Alle vijf scripts werden geschreven door Ansari en Lena Waithe. Dit seizoen zal Master Of None Presents: Moments In Love gaan heten.

  Kijk hier naar de trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems