1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Matthias Schoenaerts schittert in Django

  Matthias Schoenaerts schittert in Django

  Datum: 25/09/2022


  In oktober vindt in Rome op het Rome Film Festival de première plaats van Django, de prestigieuze serie die een ode wil zijn aan de gelijknamige spaghetti western uit 1966 van Sergio Corbucci. Franco Nero wiens carrière gelanceerd werd door de film, speelt een klein rolletje in de serie.

  De hoofdrol in de tiendelige serie wordt gespeeld door “onze” Matthias Schoenaerts. De serie die zich afspeelt in Texas aan het einde van de 19de eeuw, vertelt het verhaal van een schutter die op zoek is naar de waarheid over het bloedbad waarin zijn familie terecht kwam.

  De afgematte cowboy-schutter is op zoek naar de dochter die hij dacht verloren te hebben. Als hij haar spoor volgt, komt hij New Babylon tegen, een stad op de bodem van een krater, waar alle verschoppelingen welkom zijn en waar iedereen gelijk en vrij is. Hier ontdekt Django dat zijn 20-jarige dochter Sarah nog leeft en gaat trouwen met John Ellis, de stichter van New Babylon. Sarah die haar vader de schuld geeft voor de dood van hun familie, wil dat Django vertrekt. Maar hij weigert op te geven en doet er alles aan om een tweede kans te krijgen. Hij slaagt in zijn opzet en wordt een waardevolle bondgenoot voor Ellis, die New Babylon moet verdedigen tegen de machtige Lady of Elmdale (rol gespeeld door Noomi Rapace van de Millennium Trilogie).

  De serie zal bij ons volgend jaar te zien zijn.

  Kijk hier naar de eerste trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems