1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Maud & Babs: Nederlandse serie over mantelzorg

  Maud & Babs: Nederlandse serie over mantelzorg

  Datum: 11/08/2021


  MAX opent vanaf 12 september het dramaseizoen met de gloednieuwe dramaserie Maud & Babs, met een sterrencast bestaande uit onder anderen Loes Luca, Rifka Lodeizen en Kim van Kooten. Maud & Babs is een licht humoristische serie over een familie die onder hoge druk komt te staan vanwege toenemende mantelzorg.

  In acht afleveringen leren we Maud en haar gezin kennen. Maud is mantelzorger voor haar moeder Babs, die begint te dementeren. Haar man Koen vindt dat Maud te veel tijd besteedt aan de zorg. Het drama wordt nog groter als Mauds zus Juliette hele andere ideeën blijkt te hebben over wat zorg is. De oude rivaliteit tussen de zussen laait dan ook weer op. Naast mantelzorg voor haar moeder, heeft Maud ook een verloskundige praktijk met Suus en een gezin met twee studerende kinderen draaiende te houden.

  De hoofdrollen in Maud & Babs zijn weggelegd voor Loes Luca (Oogappels, ’t Schaep Met De 5 Pooten), Rifka Lodeizen (Overspel, Judas), Kim van Kooten (Hollands Hoop) en Peter Paul Muller (Gooische Vrouwen, Meisje Van Plezier). De serie is gebaseerd op de feuilletons van Elle van Rijn in het ‘Dagboek van Maud’ in de Libelle.

  Kijk hier naar de trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems