1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Meer details over de Suits spin-off

  Meer details over de Suits spin-off

  Datum: 4/12/2023


  Afgelopen week werden op de Britse vakconferentie 'Content London' nieuwe details onthuld over de aankomende spin-off van Suits, de serie die momenteel te (her)bekijken is op Netflix.

  Geschreven door Aaron Korsh, de bedenker van de oorspronkelijke serie, zal de nieuwe reeks zich afspelen in Los Angeles, "in eenzelfde tijdsperiode met dezelfde energie en knappe mensen als het origineel”, voegde Beatrice Springborn, de president van Universal International Studios en UCP, eraan toe. Springborn legde uit dat terugkerende series zoals Suits aantrekkelijk zijn voor kopers. "Veel streamingsdiensten zoeken naar doorlopende series, dingen die gemakkelijk te bekijken zijn," zei ze. "Onze show Suits is ontzettend populair op Netflix."

  De originele serie omvatte negen seizoenen en had Patrick J. Adams (zie foto) in de hoofdrol als een juridisch genie die zich een weg praat naar een prestigieus advocatenkantoor in New York, ondanks het ontbreken van formele kwalificaties. Gabriel Macht, Rick Hoffman, Meghan Markle, Gina Torres en Sarah Rafferty speelden collega's en rivalen van Adams.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems