1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Na de film, nu ook de serie

  Na de film, nu ook de serie

  Datum: 26/01/2020


  Vanaf 12 februari kun je in de bioscoop gaan kijken naar Richard Jewell, de nieuwe film van Clint Eastwood, over de bomaanslag in Centennial Olympic Park, tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Dat gebeuren is echter ook het onderwerp van de nieuwe Manhunt-serie. Het eerste seizoen Manhunt: Unabomber ging over Ted Kaczynski, bijgenaamd de Unabomber, een Amerikaanse wiskundige, neo-Luddiete maatschappijcriticus en extremist, die een reeks aanslagen met bombrieven uitvoerde waarbij verscheidene doden en gewonden vielen. Het nieuwe seizoen dat Manhunt: Deadly Games zal heten vertelt het vreemde verhaal van Richard Jewell, een security guard die de bom ontdekte en heel wat mensen redde, maar daarna door de media en de FBI tot hoofdverdachte werd gekatapulteerd.

  In de serie worden de hoofdrollen gespeeld door Cameron Britton, die op imposante wijze Ed Kemper speelde in Mindhunter, Judith Light (Transparent) en Carla Gugino (Jett).

  De serie start in de VS op 3 februari. Bij ons was het eerste seizoen te zien op Netflix. Of de streamingservice dit tweede seizoen ook zal uitzenden is nog niet bekend.

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems