1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Na Normal People: Conversations With Friends

  Na Normal People: Conversations With Friends

  Datum: 19/02/2022


  Fans van Normal People (onlangs te zien op Canvas) mogen zich in de handjes wrijven want nagenoeg hetzelfde team pakt nu uit met een nieuwse serie die Conversations With Friends heet. Het scenario is andermaal gebaseerd op een boek van Sally Rooney, Alice Birch is opnieuw co-scenariste en Lenny Abrahamson staat ook nu weer in voor de regie. Buiten de acteurs is dit hetzelfde team dat ook verantwoordelijk was voor Normal People.

  De serie volgt de belevenissen van de jonge studente Frances die zich een weg baant doorheen de wereld van relaties terwijl ze geconfronteerd wordt met haar eigen problemen en zwakheden. Meer bepaald gaat het over de studente uit Dublin, Frances, die samen met haar vriendin en collega Bobbi, een onverwachte en vreemde relatie opbouwt met het koppel Melissa en Nick.

  De cast van deze veelbelovende serie bestaat uit onder meer debutante Alison Oliver, Joe Alwyn (Billy Lynn's Long Halftime Walk, The Favourite), Sasha Lane (American Honey, Utopia) en Jemima Kirke (Sex Education, Girls).

   

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems