1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Netflix haalt twee belangrijke series binnen

    Netflix haalt twee belangrijke series binnen

    Datum: 28/07/2018

    Volgend jaar zal Netflix de series Snowpiercer en Dirty John streamen buiten de VS en China. Het feit dat Netflix bij verschillende series (van kleine kabelzenders) aan boord komt als ‘buitenlandse’ distributeur zorgt er vaak voor dat deze series uiteindelijk kunnen gemaakt of voltooid worden.
    Series die we op deze manier konden zien waren o.a. Shooter, Damnation, The Sinner en Unsolved: The Murders Of Tupac And The Notorious B.I.G. Binnenkort komt daar ook nog Nightflyers bij, de serie gebaseerd op het boek van Game Of Thrones-auteur George R.R. Martin.

    Snowpiercer (zie ook Snowpiercer wordt tv-serie!) is gebaseerd op de gelijknamige speelfilm uit 2013 en heeft met Jennifer Connelly een sterke hoofdrolspeelster. Dirty John is een misdaadserie die gebaseerd is op de artikels en de gelijknamige podcast van de Los Angeles journalist Christopher Goffard. In het eerste seizoen draait alles rond de romance tussen een zekere Debra Newell en John Meehan, een knappe en charmante romanticus die Debra meesleurt in een web van leugens. De cast van deze serie oogt bijzonder sterk met hoofdrollen voor Connie Britton (Nashville) en Eric Bana (Hanna, Hulk) en bijrollen voor Jean Smart (Fargo s2), Juno Temple (Vinyl), Kevin Zegers (Fear The Walking Dead, Gossip Girl) en Julie Garner (Ozark).

  • Naar het overzicht van nieuwsitems