1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Netflix heeft opnieuw z’n superhelden

  Netflix heeft opnieuw z’n superhelden

  Datum: 10/03/2021


  Nee, Daredevil, Jessica Jones en Luke Cage keren niet terug naar Netflix, die zijn ze voorgoed kwijt aan Disney. Maar dat belette de streamer niet om nieuwe helden in het leven te roepen. Jupiter’s Legacy dat te zien is vanaf 7 mei, moet de leegte opvullen die nagelaten werd na het vertrek van de grote drie.
  De serie is gebaseerd op de boeken van Mark Millar en Frank Quitely. Millar kennen we als de auteur van boeken als 'Kick-ass', 'Kingsmen', 'Logan', 'Wanted' en 'Captain America Civil War', allemaal succesvol verfilmd. Jupiter’s Legcay belooft dus meer aan te leunen bij The Boys dan bij The Avengers. Dat belooft!

  Over de inhoud kunnen we kort zijn: de eerste generatie superhelden moet ervoor zorgen dat hun kinderen in hun voetsporen treden. Maar de jongeren willen hun eigen weg gaan en hebben het moeilijk om de hooggespannen verwachtingen van hun ouders in te lossen.

  In de rolverdeling zien we Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter, Ian Quinlan en Tyler Mane.
  De bedenker van de serie is Steven S. De Knight, de man die verantwoordelijk was voor de scenario’s van Spartacus, Buffy, The Vampire Slayer, Angel, Smallville en een aantal afleveringen van Daredevil.

  Kijk hier naar de teaser • Naar het overzicht van nieuwsitems