1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Netflix stelt cast voor van Criminal

  Netflix stelt cast voor van Criminal

  Datum: 21/06/2019

  Voor zijn nieuwste serie Criminal pakt Netflix uit met een origineel concept. In vier landen vindt een politieverhoor plaats. Twaalf verhalen gebundeld tot drie afleveringen van 45 minuten per land. Elk land staat ook in voor zijn acteurs en crew. De story speelt zich volledig af in een interviewruimte en focust zich op het mentale kat-en-muisspel tussen detectives en verdachten.

  In een speciale teaser stelt Netflix een aantal acteurs voor die vanaf de herfst te zien zullen zijn in de nieuwe serie. Voor het Britse gedeelte zijn dat onder meer Nicholas Pinnock (Marcella), David Tennant (Jessica Jones), Lee Ingleby (The Five) en Hayley Atwell (Agent Carter). Bekende namen in de andere landen zijn Nathalie Baye en Jérémie Renier (Frankrijk), Nina Hoss (Duitsland) en Emma Suarez (Spanje).

  De bedenkers van de serie zijn George Kay (Killing Eve, The Hour, My Mad Fat Diary) en Jim Field Smith (The Wrong Mans, Stag). Andere bekende namen zijn de regisseurs Frédéric Marmoud (Les Engrenages, Les Revenants) en Oliver Hirschbiegel (Der Untergang) die de afleveringen van Frankrijk en Duitsland regisseren.

  Kijk hier naar de teaser


 • Naar het overzicht van nieuwsitems