1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nicolas Cage als de Tiger King

  Nicolas Cage als de Tiger King

  Datum: 5/05/2020


  Niemand minder dan Nicolas Cage gaat de rol spelen van Joe Exotic in een nog ongetitelde serie van de mensen achter de Netflix-serie American Vandal.

  Joe Exotic werd wereldberoemd door de documentaire serie van Netflix. De excentrieke en extravagante homoseksueel, die momenteel een gevangenisstraf van 22 jaar uitzit, was de eigenaar van Greater Wynnewood Exotic Animal Park, een zoo met wilde dieren, vooral katachtigen. Joe Exotic, die in het echt Joseph Allen Schreibvogel heette, was steeds te vinden voor een stunt: hij lanceerde een eigen tv-programma, deed mee aan de Presidents- en Gouverneur-verkiezingen, organiseerde ‘aai-sessies’ voor kinderen en volwassenen en ambieerde een carrière als countryzanger. Hij was tweemaal gehuwd met mannen die aanzienlijk jonger waren dan hem.

  De serie is niet gebaseerd op de Netflix-documentaire die zich vooral toespitste op zijn strijd met Carole Baskin (wat hem uiteindelijk ook zijn gevangenisstraf opleverde), maar op het artikel “Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild”. Als je het ons vraagt, een rol op het lijf geschreven van Nicolas Cage, die hiermee debuteert op televisie.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems