1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nieuw seizoen van Yellowstone in het najaar

  Nieuw seizoen van Yellowstone in het najaar

  Datum: 13/07/2021


  De fans hebben er lang op moeten wachten, maar er is licht op het einde van de tunnel. De moderne westernserie Yellowstone, waarvan normaal elke zomer een nieuw seizoen te zien is, staat nu gepland voor november. Als alles goed is krijgen we vanaf dan eindelijk het vierde seizoen te zien.

  Nieuwkomers in dit seizoen zijn Jacki Weaver (Animal Kingdom, Perpetual Grace LTD) die de rol speelt van Caroline Warner, de CEO van Market Equities die de greep van John Dutton op zijn uitgestrekte ranch in Montana probeert te verpletteren. Ook nieuw is Piper Perabo (Coyote Ugly, Covert Affairs) die een demonstrant uit Portland speelt die tegen de door de staat gefinancierde politie is die de geïndustrialiseerde landbouw en het doden van dieren beschermt. Verder zijn er ook nog Kathryn Kelly (Nashville), een dierenarts die een relatie heeft met een van de cowboys van de Dutton-ranch en de Australische acteur Finn Little die de rol van Carter op zich neemt, een jongere die doet denken aan een jeugdige Rip, de man die onderdak vond bij de Duttons. Beth zal er persoonlijk haar werk van maken om op de ranch een man te maken van de tiener.

  In afwachting van een eerste trailer zette Paramount een trailer online die ons laat zien wat er eerder gebeurde. • Naar het overzicht van nieuwsitems