1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nieuwe horrorserie voor Mike Flanagan

  Nieuwe horrorserie voor Mike Flanagan

  Datum: 18/08/2021


  Mike Flanagan (zie foto) heeft zich met series als The Haunting Of Hill House en The Haunting Of Bly Manor en de speelfilms Ouija: Origin of Evil, Oculus en Doctor Sleep in korte tijd een stevige reputatie opgebouwd. Daarom zijn we dan ook verheugd dat zijn nieuwe serie Midnight Mass al te zien is op Netflix vanaf 24 september.

  Midnight Mass vertelt het verhaal van een kleine, geïsoleerde eilandgemeenschap waarvan de bestaande verdeeldheid wordt versterkt door de terugkeer van een in ongenade gevallen jongeman en de komst van een charismatische priester. Wanneer de verschijning van pater Paul op Crockett Island samenvalt met onverklaarbare en schijnbaar wonderbaarlijke gebeurtenissen, krijgt de gemeenschap een hernieuwde religieuze hartstocht – maar welke prijs hoeven ze te betalen voor deze wonderen?

  In de hoofdrollen zien we o.a. Hamish Linklater (Tell Me Your Secrets, Legion), Zach Gilford (L.A.’s Finest, Good Girls, Friday Night Lights), Annabeth Gish (The Haunting Of Hill House, Halt And Catch Fire) en Robert Longstreet (The Haunting Of Hill House).

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems