1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nieuwe serie voor actrice uit Solsidan

  Nieuwe serie voor actrice uit Solsidan

  Datum: 5/09/2019

  In oktober gaat Älska Mig (Love Me), de nieuwe serie van de talentrijke Josephine Bornebusch in Zweden in première. Bornebusch die we vooral kennen als actrice uit Solsidan en Welcome To Sweden, is echter ook een begenadigd scenariste en regisseuse.

  In haar nieuwe serie speelt ze niet alleen de hoofdrol, maar nam ze ook het scenario en de regie voor haar rekening. De zesdelige serie met verder ook nog Sverrir Gudnason (Borg McEnroe), Johan Ulveson (Bonusfamiljen), Gustav Lindh (Jordskott) en Görel Crona (Springvloed), toont hoe vriendschap, verdriet en romantiek verstrengeld kunnen raken met liefde in het leven van drie generaties die leven in Stockholm. Bornebusch speelt de succesvolle dokteres Clara die een relatie begint met Peter. Haar vader worstelt met zijn geweten, terwijl haar jongere broertje Aron ervan overtuigd is dat hij de liefde van zijn leven gevonden heeft.

  Inmiddels heeft ABC de serie opgepikt voor een Amerikaanse remake. Josephine Bornebusch fungeert als uitvoerend producent van de Amerikaanse versie.

  Kijk hier naar de (niet ondertitelde) teaser van Älska Mig (Love Me)

 • Naar het overzicht van nieuwsitems