1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nog meer nieuwe series op Play More

  Nog meer nieuwe series op Play More

  Datum: 15/09/2020


  Met de komst van Streamz werd ook het aanbod van Play More volledig door elkaar geschud. Een zoektocht doorheen het aanbod leert ons dat er nog een paar series aangeboden worden die meer dan de moeite lonen.

  In de eerste plaats de moderne westernserie Yellowstone waarin Kevin Costner, een machtige rancheeigenaar het aan de stok krijgt met zijn buren die uit zijn op zijn land. De serie krijgt 8,5 op IMDb. Let op enkel de eerste twee seizoenen zijn momenteel beschikbaar (het vierde seizoen is besteld en voorzien voor 2021).

  Dan is er ook nog Reprisal, een Grindhouse-achtige wraakserie waarin een knappe vrouw afrekent met de bende, geleid door haar broer, die haar wilde ombrengen. Reprisal krijgt 7,5 op IMDb. De hoofdrol wordt gespeeld door Abigail Spencer (Rectify, True Detective, Suits, Mad Men). De serie telt helaas maar één seizoen.

  Van een iets minder kaliber is de serie The Oath (6,5 op IMDb), een serie geproduceerd Curtis "50 Cent" Jackson, over gangs en corrupte flikken. Hier zijn het de flikken die gangs vormen en die drugdealers gebruiken om misdadigers in te rekenen. Ryan Kwanten speelt de hoofdrol.

  Sedert de komst van La Casa De Papel is Alex Pina geen onbekende meer. Met laserogen wordt dan ook uitgekeken naar zijn nieuwe series en de series die hij in het verleden maakte. Vis A Vis (Locked Up) kon je al eerder volgen op VTM2, maar nu zijn de vier seizoenen allemaal beschikbaar in de tv-theek van Play More. Vis A Vis speelt zich af in een vrouwengevangenis en heeft met Alba Flores (Nairobi) en Najwa Nimri (Alicia Sierra) twee actrices die we ondertussen goed kennen uit La Casa De Papel. De serie krijgt 8,2 op IMDb.

  Tot slot ronden we af met de Nederlandse serie Mocro Maffia, een misdaadreeks die 8,1 krijgt op IMDb, over drie vrienden die als kruimeldieven opgroeien tot topcriminelen.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems