1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nu op Streamz: Mayor Of Kingstown s1 en 2

  Nu op Streamz: Mayor Of Kingstown s1 en 2

  Datum: 25/05/2024


  Een van de series van Taylor Sheridan (Yellowstone, Tulsa King) die we nog niet te zien kregen was Mayor Of Kingstown. Daar komt nu verandering in want op Streamz kan je meteen de eerste twee seizoenen zien. Het derde seizoen gaat op 2 juni van start in Amerika.

  De serie volgt de machtige familie McLusky, invloedrijke figuren in Kingstown, Michigan, waar de gevangenisindustrie de enige bloeiende sector is. De serie behandelt thema's zoals systemisch racisme, corruptie en ongelijkheid, en biedt een indringende kijk op hun pogingen om orde en rechtvaardigheid te brengen in een stad die beide ontbeert.

  In seizoen 2 wordt er een tandje bijgezet, waarbij nu het probleem van politiegeweld wordt aangepakt. De politie is buiten controle en de gevangenis is een puinhoop. Iedereen wordt tot het uiterste gedreven en Mike is de enige die een systeem kan opzetten om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt. Om de situatie onder controle te houden, is hij bereid om alles te doen wat nodig is. De druk op Mike neemt echter toe en hij begint te bezwijken. De politie van Kingstown gebruikt buitensporig geweld, het geweld is zo hoog zowel binnen als buiten de gevangenis, dat Mike risicovolle beslissingen zal moeten nemen om de boel op te ruimen.

  De hoofdrol wordt gespeeld door Jeremy Renner die we kennen van o.a. The Hurt Locker, Hawkeye, The Avengers, The Bourne Legacy en Mission: Impossible - Rogue Nation. Kyle Chandler uit Super Pumped: The Battle For Uber en Bloodline is enkel te zien in seizoen 1 waarin hij Mitch McLusky speelt, de oudste van de McLusky’s.


  Seizoen 1

  Seizoen 2 • Naar het overzicht van nieuwsitems