1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • NYPD Blue keert terug

  NYPD Blue keert terug

  Datum: 10/01/2019

  Toen het werkwoord ‘bingewatchen’ nog niet was uitgevonden en streaming nog niet bestond, was NYPD Blue een van de meeste geliefde series op het kleine scherm. De serie debuteerde in 1993 en eindigde na 12 seizoenen in 2005. NYPD Blue was goed voor 4 Golden Globes, 20 Emmy’s en 64 nominaties voor een Emmy.

  De nieuwe serie volgt de volwassen Theo, de zoon van Andy Sipowicz, in zijn opleiding als detective. Tegelijkertijd werkt hij bij de 15de afdeling en probeert hij de moord op zijn vader op te lossen.

  Oudgediende Kim Delaney (NYPD Blue, The O.C., Chicago Fire) zal haar rol als Det. Diane Russell hernemen in de pilot, net als Bill Brochtrup (Major Crimes, Dexter, NYPD Blue) die terugkeert als Police Administrative Assistant John Irvin. Nieuwkomer Alona Tal speelt Det. Nicole Lazarus, de vrouwelijke hoofdrol.
  Twee van de originele scenaristen, Matt Olmstead en Nick Wootton, schrijven het scenario en zijn ook uitvoerend producent samen met Jesse Bocho, de zoon van de inmiddels overleden bedenker Steven Bocho, die de serie zal regisseren.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems