1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Opnames Deadwood-film zijn gestart

    Opnames Deadwood-film zijn gestart

    Datum: 12/11/2018

    De opnames van de langverwachte Deadwood-film zijn 12 jaar na het einde van de legendarische serie van start gegaan met de meeste acteurs uit de originele cast. Het verhaal vindt plaats 10 jaar na de gebeurtenissen in de serie.

    Ian McShane (Al Swearengen), Timothy Olyphant (Seth Bullock), Molly Parker (Alma Ellsworth), Paula Malcomson (Trixie), John Hawkes (Sol Star), Anna Gunn (Martha Bullock), Dayton Callie (Charlie Utter), Brad Dourif (Doc Cochran), Robin Weigert (“Calamity” Jane Canary), William Sanderson (E.B. Farnum), Kim Dickens (Joanie Stubbs) en Gerald McRaney (George Hearst) zijn de acteurs uit de originele serie die hun comeback maken. Nieuw in de cast is Jade Pettyjohn die de rol zal spelen van Caroline. Wie Caroline is en wat haar rol is, is niet bekend.

    In het nieuwe verhaal is iedereen verzameld om de onafhankelijkheid van Zuid-Dakota te vieren. Eerdere rivaliteiten worden opnieuw aangewakkerd, allianties worden op de proef gesteld en oude wonden worden opnieuw opengereten. Iedereen zal zich een weg moeten banen doorheen de veranderingen die de moderne tijd met zich heeft meegebracht.

    Het verhaal werd geschreven door David Milch, de bedenker van de serie. De regie is in handen van Daniel Minahan, een regisseur die naast afleveringen voor Deadwood, de serie, ook instond het regisseren van afleveringen voor series als American Crime Story, House Of Cards, Game Of Thrones en True Blood.

    De serie won 8 Emmy’s en was 28 maal genomineerd.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems