1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Opnames Lost Luggage starten volgende week

  Opnames Lost Luggage starten volgende week

  Datum: 17/03/2021


  Volgende week starten Eén en productiehuis De Mensen met de opnames van de nieuwe fictiereeks Lost Luggage, geïnspireerd op de naweeën van de aanslagen van 22 maart 2016. Lost Luggage is een psychologisch drama over hoe mensen in de zwaarste momenten toch solidariteit, liefde en hoop kunnen vinden. Lara Chedraoui, frontvrouw van de indierockband Intergalactic Lovers, neemt de hoofdrol op zich.

  Tien dagen na de vreselijke gebeurtenissen van 22 maart krijgt Samira Laroussa (Lara Chedraoui) – een dynamische politievrouw met half Marokkaanse roots – de opdracht om de honderden stuks bagage en persoonlijke items die achtergebleven zijn in de vertrekhal te ordenen en terug te bezorgen aan de eigenaars of nabestaanden. Bij elke ontmoeting voelt Samira het verdriet, maar ook de moed en de hoop van de slachtoffers. Ze beseft dat haar missie van groot belang is voor het herstel van deze mensen en stort zich met extreme overgave op haar taak, maar ze vergeet daarbij één ding: dat ze ook voor zichzelf moet zorgen. Ook zij moet aan de slag met haar eigen trauma van die dag, en met spoken uit haar verleden.

  Naast Lara Chedraoui bestaat de cast uit onder andere Jeroen Van der Ven, Oscar Van Rompay, Mattias Van de Vijver, Isabelle Van Hecke, Yassine Ouaich en Elias Vandenbroucke. Lost Luggage werd bedacht door actrice Tiny Bertels, die ook het scenario schreef samen met Charles De Weerdt en Mathias Claeys. De regie is in handen van Nathalie Basteyns, Kaat Beels en Ibbe Daniëls.
  De opnames van Lost Luggage lopen nog tot eind juni. De reeks zal in 2022 worden uitgezonden op Eén.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems