1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Opnames Ragnarok zijn gestart

    Opnames Ragnarok zijn gestart

    Datum: 20/03/2019

    In Odda, Noorwegen, zijn deze week de opnames gestart van Ragnarok, de nieuwe serie van Adam Price (zie foto), de bedenker/scenarist van Borgen en Ride Upon The Storm.

    De serie, zes afleveringen lang, vertelt een coming of age-verhaal waarin elementen van de Noorse mythologie verwerkt zijn. Ragnarok speelt zich af in het kleine, fictieve stadje Edda, middenin de adembenemende Noorse natuurlandschappen. Centraal staan de inwoners van Edda die niet allemaal zijn wie ze beweren te zijn. Samen met hen worden we onderworpen aan een drastisch wijzigende wereld: smeltende polen, warme winters en gewelddadige stortbuien. Sommigen spreken van een nieuwe 'Ragnarok' (Na de slag tussen de ontketende reuzen en de goden zal de wereld geteisterd worden door natuurrampen en uiteindelijk verdwijnen in de zee, waarna de wereld weer frisgroen boven de golven vandaan komt, nvdr.). Tenzij iemand ten gepaste tijde tussenkomt…

    In de rolverdeling zien we David Stakston, Jonas Strand Gravli (22 July), Theresa Frostad Eggesbø (Skam), Herman Tømmeraas (Skam) en Emma Bones (Heimebane).


  • Naar het overzicht van nieuwsitems