1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Opnames Swanenburg zijn gestart

  Opnames Swanenburg zijn gestart

  Datum: 17/10/2019

  Afgelopen maandag zijn in Nederland de opnames gestart van het familiedrama Swanenburg.

  Centraal staat de rijke familie Praal. Hun liefde voor elkaar en de familie is onvoorwaardelijk. Maar wanneer pater familias Jack Praal wordt geconfronteerd met zijn grootste angst en zijn jongste zoon Dirk in verband wordt gebracht met de dood van een vrouw, wordt de familie Praal meegezogen in een web van intriges en verraad. Hoewel er een heuse band is en nagenoeg iedereen er alles aan doet om zijn eigen belangen aan de kant te zetten, speelt niet iedereen het spel volgens dezelfde regels. De teloorgang van de hechte familie Praal lijkt niet meer te stoppen.

  In de cast die bestaat uit Aus Greidanus Sr. (De 12 Van Oldenheim, De Zaak Menten, Vechtershart), Tine Joustra (Ik Weet Wie Je Bent, De 12 Van Oldenheim, Zuidas), Frederik Brom (Verbogen Gebreken, De Familie Kruys, Bankier Van Het Verzet, Overspel), Sanne Langelaar (Michiel De Ruyter, Voetbalmaffia, B.A.B.S.), Jan-Paul Buijs (TreurTeeVee), Yfke Wegman (Exportbaby), Werner Kolf (Patser, Vechtershart) en Ilias Addab (Smeris), vinden we ook twee Vlaamse acteurs terug: Ella-June Henrard (Crême De La Crême, It’s Showtime, Wat Mannen Willen, Fair Trade) en Joren Seldeslachts (Spitsbroers, The Team, De Infiltrant, 13 Geboden) - beiden momenteel te zien in Torpedo. Henrard speelt de jongste dochter Eva Praal, welke rol Seldeslachts speelt is nog niet bekend.

  Swanenburg
  is een ambitieus project: de serie bestaat uit twintig delen van 40 minuten die verspreid over vijf weken in de zomer van 2020 worden uitgezonden. .

 • Naar het overzicht van nieuwsitems