1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Peacock presenteert verscheidene trailers

  Peacock presenteert verscheidene trailers

  Datum: 27/04/2020


  Peacock, de streamingservice van Universal is in de VS in alle stilte gestart. Vanaf 15 april kunnen abonnees van Xfinity gebruik maken van de dienst. De grote start is voorzien vanaf 15 juli. En omdat een streamingservice zo sterk is als zijn product, heeft Peacock alvast enkele trailers online gezet van nieuwe series.

  Brave New World

  Een bewerking van het beroemde boek van Aldous Huxley. Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story) speelt de rol van een jongeman, wiens aanwezigheid de orde van ‘The Brave New World’ dreigt te verstoren. Andere acteurs zijn o.a. Jessica Brown Findlay en Demi Moore.

  Angelyne
  Het verhaal van een jonge vrouw die wanhopig was om beroemd te worden. Omdat ze geen skills had, besloot ze dan maar zichzelf te promoten via billboards langs de weg. De hoofdrol wordt gespeeld door Emmy Rossum (Shameless). Zij wordt geassisteerd door o.a. Martin Freeman (Sherlock, Fargo).

  Saved By The Bell
  Een reboot van de cultserie uit de jaren ’90. Voorlopig is het nog onzeker wie van de oude serie opnieuw meedoet, maar afgaandeop de trailer zijn dat zeker Mario Lopez als AC Slater en Elizabeth Berkley als Jesse Spano. Screech, Misa, Kelly en Zach Morris zouden in latere afleveringen een rolletje krijgen. In de nieuwe serie maken we kennis met een nieuwe groep studenten van Bayside High, modern versies van diegene die we kennen uit de originele serie.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems