1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Peaky Blinders stopt na het zesde seizoen, maar…

  Peaky Blinders stopt na het zesde seizoen, maar…

  Datum: 21/01/2021


  De schitterende serie Peaky Blinders, waarvan de opnames van het zesde seizoen gestart zijn, stopt na het zesde seizoen dat wellicht eind 2021, begin 2022 zal worden uitgezonden. Bedenker Steven Knight (zie foto) verduidelijkt: “Na de gedwongen productievertraging als gevolg van de COVID-pandemie, zien we dat de familie Shelby in groot gevaar verkeert en is de inzet nog nooit zo hoog geweest.

  Volgens Knight wordt dit zesde seizoen het beste uit de reeks en is er geen reden om te treuren want het verhaal gaat verder in een andere vorm. Er komt immers een langspeelfilm, maar wanneer die er komt, wie zal produceren en wie erin meespeelt is nog niet bekend. Hoewel Knight in vroegere interviews verklaarde dat er nog een zevende seizoen zou komen, heeft de COVID-pandemie roet in het eten gegooid en wordt de serie dus voortijdig beëindigd, hoewel het steeds de bedoeling is geweest om te eindigen met een film.
  Verder wees hij er in een interview met Variety ook op dat er wellicht spin-offs komen van de film, zodat het verhaal van de familie Shelby verder kan verteld worden. 

 • Naar het overzicht van nieuwsitems