1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Prime Video verhoogt Nederlands aanbod

  Prime Video verhoogt Nederlands aanbod

  Datum: 30/05/2024


  Tijdens de eerste editie van Prime Video Presents Nederland, onthulde Prime Video een achttal nieuwe films, series en realityprogramma’s die we in de toekomst op de streamer kunnen verwachten.

  De meest opvallende is Bad Standing, een misdaadserie van de makers van Penoza en Het Gouden Uur, met onder andere Elise Schaap en Gijs Naber over de leider van een beruchte motorbende, die wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Hij krijgt af te rekenen met complexe familierelaties, verantwoordelijkheden en criminele verplichtingen.

  Verder is er ook nog Nordin, een komedie van acteur Achmed Akkabi, bekend van zijn rol als 'De Paus' in de hitserie Mocro Maffia. De serie gaat over Nordin, de zoon van een welgestelde Nederlands-Marrokkaanse familie met een succesvol bedrijf, die wordt gedwongen om levenslessen te leren in een ander milieu dan hij gewend is.

  Vuur & Vlam is een romantische komedie over een brand die uitbreekt tijdens een speedate met onder meer Bo Maerten en Alkan Çöklü.

  Tot slot zijn er ook vijf nieuwe realityseries. Good Luck Guys krijgt een tweede seizoen, terwijl LOL: Last One Laughing met hosts Philippe Geubels en Jeroom Snelders mag uitkijken naar een derde seizoen. Helemaal nieuw zijn: Fboy Island, een humoristisch stijlvol datingprogramma, gepresenteerd door Gwen van Poorten en Jani Kazaltzis dat vanaf 15 augustus op Prime Video te zien zal zijn. In Vlaanderen is het programma te bekijken op Streamz.

  kNOwhere To Hide… Wie Niet Weg Is, is het nieuwe avontuurlijke spelprogramma waarin negen bekende Nederlanders omgekeerd verstoppertje spelen op de meest iconische locaties van Nederland.

  Afronden doen we met Dames In De Dop, een realityserie waarin negen ongemanierde, rebelse vrouwen in een afvalrace van 7 afleveringen een intensieve cursus krijgen in etiquette en omgangsvormen van experts en inspirerende gastdocenten.

  Titels die binnenkort verschijnen zijn de zesdelige serie De Tatta’s, Buenas Chicas: Billie, Krazy House, Expeditie Cupido, Rokjesnacht, Jimmy, Melk, Superkrachten Voor Je Hoofd, Future Me, Bijt en Hotel Mokum.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems