1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Regisseur Peaky Blinders s5 is bekend

    Regisseur Peaky Blinders s5 is bekend

    Datum: 28/04/2018

    Deadline maakte bekend dat de Ier Anthony Byrne de regie zal waarnemen van het vijfde seizoen van Peaky Blinders. Byrne regisseerde in het verleden o.a. afleveringen van The Last Kingdom, Mr. Selfridge, Silent Witness en Ripper Street.
    Hij is verloofd met Natalie Dormer (Margaery Tyrell In Game Of Thrones) met wie hij onlangs de speelfilm In Darkness draaide. Verder regisseerde hij recentelijk ook de miniserie Butterfly met Anna Friel (Broken).

    De vorige seizoenen van Peaky Blinders werden geregisseerd door David Caffrey, Tim Mielants en Colm McCarthy. De afleveringen van het eerste seizoen werden verdeeld tussen Otto Bathurst en Tom Harper.

    Of het vijfde seizoen meteen ook het laatste zal zijn is nog altijd niet bekend. “Alles hangt af van het aantal afleveringen dat nodig is om het volledige verhaal te vertellen. Als het verhaal geen zesde seizoen nodig heeft, dan denk ik niet dat er één zal komen, maar aan de andere kant, zes afleveringen is echt niet veel,” zegt Paul Anderson, die Tommy’s broer Arthur speelt, in een interview met Digital Spy.

    Het vijfde seizoen wordt verwacht op BBC Two in 2019.


  • Naar het overzicht van nieuwsitems