1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Secret Invasion: Nick Fury krijgt eigen serie

  Secret Invasion: Nick Fury krijgt eigen serie

  Datum: 20/09/2022


  Nick Fury, het Marvel-personage, was reeds te zien in elf MCU-films. Hij had een serieuze inbreng in Captain Marvel en Spider-Man: Far From Home, maar kreeg nooit een eigen film of serie. Met Secret Invasion dat in 2023 te zien zal zijn op Dinsey+ komt daar verandering in. In deze spin-off wordt Samuel L. Jackson, die andermaal de hoofdrol speelt, herenigd met Ben Mendelsohn die opnieuw Talos, generaal van de Skrulls, speelt.

  In de strips waarop Secret Invasion is gebaseerd, zien we dat de Skrulls zich als mensen op aarde genesteld hebben en posities hebben ingenomen in de regering en zelfs in de rangen van Avengers. Het is echter niet bekend hoe vergelijkbaar de show zal zijn met de strip en of Marvel zal proberen elementen van de Kree/Skrull-oorlog eraan toe te voegen.

  Wat we wel kunnen zeggen is dat de cast indrukwekkend oogt. Naast Jackson en Mendelsohn zien we ook nog Coby Smulders (Stumptown, How I Met Your Mother) die haar rol als SHIELD-agent Maria Hill herneemt, Don Cheadle (Black Monday), Emilia Clarke (Game Of Thrones), Olivia Colman (The Favourite), Christopher McDonald (Hacks), Martin Freeman (Sherlock) en Carmen Ejogo (Your Honor).

  Kijk hier naar de eerste teaser

 • Naar het overzicht van nieuwsitems