1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Secrets: de spin-off van Thuis voor jongeren

  Secrets: de spin-off van Thuis voor jongeren

  Datum: 13/04/2018

  Waar wij persoonlijk dachten aan een Vlaamse versie van Skam (zie ook Eén start met de opnames van Secrets), blijkt Secrets een spin-off van Thuis.

  Wie de soap volgt weet dat Emma emotioneel zwaargehavend van haar skireis is thuisgekomen. Een van de leerlingen is immers tijdens de reis verongelukt. Secrets volgt de groep vrienden en klasgenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen, voor, tijdens en na de skireis. Gaandeweg ontdekken de leerlingen dat dit misschien geen ongeluk was. De geruchten die de ronde doen, zullen zware gevolgen hebben voor de jongeren... Twee van de leerlingen zijn Emma en Nicky, ons welbekend uit Thuis. Het moge duidelijk zijn dat Secrets vooral mikt op jongeren en op de sociale media.

  De serie is vanaf maandag 16 april negen weken lang te volgen via één.be en MNM.be, via de Facebookpagina van Secrets, het YouTube-kanaal van Eén, via VRT NU en via televisie op Eén. Met deze aanpak wil Eén iedereen de kans geven te genieten van de reeks waar en wanneer hij of zij wil. Op maandag 16 april kunnen kijkers de reeks online ontdekken met een extra lange aflevering die om 15.30 uur wordt gelost. Vanaf 23 april wordt elke weekdag om 15.30 uur een aflevering van vijf minuten online gezet, dit nog acht weken lang. Elke week beleven de kijkers het verhaal vanuit het standpunt van een ander personage. Vrijdagavond is de volledige weekaflevering te zien om 23.25 uur op Eén.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems