1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Stranger Things stopt na vijfde seizoen

  Stranger Things stopt na vijfde seizoen

  Datum: 27/02/2022


  Goed en slecht nieuws over de erg populaire serie Stranger Things. Het slechte nieuws is dat de serie ermee stopt na het vijfde seizoen. Het goede nieuws is dat het eerste deel van het vierde seizoen eraan komt op 27 mei, terwijl het tweede deel te zien zal zijn vanaf 1 juli.

  Dat de serie ermee ophoudt was voorzien. Aanvankelijk was het plan, volgens bedenkers de Duffer broers, om te stoppen na het vierde seizoen, maar dat bleek niet haalbaar gezien er nog teveel te vertellen was. Ergens is het ook logisch dat de serie ophoudt want door de achterstand veroorzaakt door de pandemie (het vierde seizoen komt tweeënhalf jaar na het derde seizoen), betekent ook dat het hoofdrolspelers niet langer tieners zijn, maar jongvolwassenen.

  Wat het vierde seizoen inhoudt, kunnen we min of meer afleiden uit de officiële synopsis: “Het is zes maanden geleden sinds de Slag bij Starcourt, die Hawkins terreur en vernietiging bracht. Worstelend met de nasleep, wordt onze vriendengroep voor het eerst gescheiden - en het navigeren door de complexiteit van de middelbare school heeft het er niet gemakkelijker op gemaakt. In deze meest kwetsbare tijd duikt er een nieuwe en gruwelijke bovennatuurlijke dreiging op, die een gruwelijk mysterie presenteert dat, als het wordt opgelost, eindelijk een einde kan maken aan de verschrikkingen van Upside Down.”

  Kijk hier naar de laatste teaser

 • Naar het overzicht van nieuwsitems