1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • The Continental krijgt eindelijk vorm

  The Continental krijgt eindelijk vorm

  Datum: 27/07/2021


  In juni 2017 plaatsten wij een artikel dat John Wick, de actieprent met Keanu Reeves, een spin-off kreeg. De nieuwe serie kreeg als titel The Continental.

  'The Continental' is het hotel waar John Wick onderdak vindt. Het is een hotel waar alleen misdadigers logeren en waar een van de regels is dat er geen ‘zaken’ mogen gedaan worden in het hotel.

  Ondertussen zijn we vier jaar verder en heeft het project eindelijk vaste vorm gekregen. De serie zal bestaan uit drie afleveringen van 90 minuten elk. Albert Hughes die samen met z’n broer Allen films als The Book Of Eli, Menace II Society, Dead Presidents en From Hell regisseerde, zal zich ontfermen over twee afleveringen. Wie de derde episode zal regisseren is nog niet bekend.

  The Continental speelt zich af 40 jaar voor de gebeurtenissen in John Wick en focust zich op een jongeman met de naam Winston, een personage dat als volwassene in de films vertolkt wordt door Ian McShane. In de serie die zich afspeelt in de jaren ’70 in New York, is Winston een jonge huurmoordenaar/hotelier die samen met anderen onderdak biedt aan ongure types.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems