1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Trainspotting-verhaal krijgt vervolg

  Trainspotting-verhaal krijgt vervolg

  Datum: 4/10/2021


  Irvine Welsh, de schrijver van de bestsellers 'Trainspotting' en 'Porno' (dat verfilmd werd als T2: Trainspotting) is bezig met een tv-serie die Frank Begbie als hoofdpersonage heeft.

  De zesdelige serie met afleveringen van één uur, is gebaseerd op het boek ‘The Blade Artist’. Frank Begbie herkent zichzelf nauwelijks. Als Jim Francis leeft hij nu het perfecte leven in Californië. Hij is een succesvol schilder en beeldhouwer en leeft samen met z’n vrouw Melanie en zijn twee jonge dochters in een stadje aan het strand van Californië. Maar wanneer hij naar Schotland terugkeert voor de begrafenis van zijn zoon die hij nauwelijks kende, verwachten zijn vrienden en zijn innerlijke zelf dat hij op een bloedige manier wraak neemt. Als Melanie iets gruwelijks ontdekt in Californië, dat te maken kan hebben met het gewelddadige verleden van haar man, nemen de zaken zeer vlug een zeer slechte wending.

  De hoofdrol zou andermaal gespeeld worden door Robert Carlyle, maar wie de reeks zal regisseren en welke zender de serie zal uitzenden is nog niet bekend. Meer nieuws volgt wellicht spoedig.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems