1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Trapped keert terug als… Entrapped

  Trapped keert terug als… Entrapped

  Datum: 16/11/2020


  De IJslandse serie Trapped van Baltasar Kormákur keert terug voor een nieuw seizoen, maar dan wel onder de nieuwe titel Entrapped. Dat nieuws meldde Netflix.

  Vertrouwde gezichten als Ólafur Darri Ólafsson (The Minister, Trapped) en Ilmur Kristjánsdóttir (Trapped) spelen opnieuw de hoofdrollen en worden ditmaal bijgestaan door o.a. Thomas Bo Larsen (Jagten, Follow the Money).

  Entrapped start twee jaar na de finale van seizoen 2. Andri en Hinrika worden betrokken bij een bendeoorlog die zich afspeelt in de ‘highlands’ waar twee bendes vechten om specifieke gronden, maar elk voor verschillende redenen.

  Aan de ene zijde is er de ‘Extended Family’, een vredevolle sekte opgericht door hun leider Oddur. Hij ziet het land als heilig en wil zo dicht mogelijk bij zijn Goden zijn. Aan de andere kant is er een groep IJslandse motards, aangevoerd door de jonge, agressieve Gunnar. Om het land te veroveren heeft deze laatste een beroep gedaan op een Deense motorbende die geleid wordt door een zekere Hopper.

  De clash tussen beide groepen leidt tot de dood van een zekere Ivar, geen onbekende voor Andri die zich genoodzaakt ziet Hinrika bij te staan in haar moordonderzoek.

  De serie werd andermaal bedacht door Baltasar Kormákur (Katla, Trapped, Jar City) en werd geschreven door het team dat verantwoordelijk was voor o.a. Trapped, The Minister en Katla. De opnames zijn ondertussen gestart in IJsland.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems