1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Undercover kaapt publieksprijs weg in Duitsland

    Undercover kaapt publieksprijs weg in Duitsland

    Datum: 14/11/2018

    Zondag sleepte de Vlaamse serie Undercover op Seriencamp in Mûnchen de publieksprijs in de wacht. Seriencamp is voor Duitsland wat Séries Mania is voor Frankrijk, een kleinschalig tv-festival waarop de kijker gratis kan kennismaken met tal van nieuwe series. Andere reeksen die dit jaar in München werden getoond waren o.a. Over Water, On The Spectrum, When Heroes Fly, Informer, Das Boot, Gigantes, The Bisexual, Mayans M.C., Kidding, Hackerville en Camping.

    Undercover gaat over de agenten Bob Lemmens en Kim De Rooij, die moeten infiltreren in het leven van Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Ze installeren zich op een camping in een caravan recht tegenover de chalet van Bouman. Om Ferry’s vertrouwen te winnen zullen ze erg ver moeten gaan, m.a.w. hoe slecht moet je worden om een crimineel in te rekenen en wat blijf er nadien van jezelf over?

    In de hoofdrollen zien we Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Raymond Thiry en Kevin Janssens. Undercover wordt in het voorjaar van 2019 uitgezonden op Eén, en is ook al aangekocht door Netflix en ZDF.

    Kijk hier naar de eerste beelden van Undercover


  • Naar het overzicht van nieuwsitems