1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Valkyrien krijgt Britse remake

    Valkyrien krijgt Britse remake

    Datum: 27/08/2018

    Verleden jaar ging op de Noorse televisie de serie Valkyrien in première. Tot op heden was deze serie bij ons nog niet te zien.

    Het verhaal van een dokter die in een illegaal, ondergronds ziekenhuis mensen verzorgde die geen hulp wensten te zoeken in een regulier hospitaal, inspireerde het Britse Sky tot het maken van een eigen ‘Valkyrien’ serie. Deze remake, die acht afleveringen zal tellen, zal Temple heten en heeft met Marc Strong (Deep State), Carice van Houten (Game Of Thrones) en Daniel Mays (Line Of Duty) een supersterk trio hoofdrolspelers. De locatie wordt ditmaal een verlaten netwerk van tunnels onder Londen.

    Strong zal volgens Deadline de rol van Daniel spelen, een dokter die gedreven wordt door een persoonlijke tragedie om iedereen te helpen die bereid is te betalen voor verzorging buiten de kliniek. Hij krijgt hulp van Lee, een ontevreden transportbediende en Anna, een medisch researcher die rondloopt met een schuldgevoel. Tot hun patiënten behoren onder andere criminelen, spoedgevallen en iedereen die geen hulp wil of kan krijgen langs de ‘normale’ weg.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems