1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Vanaf 1 augustus: F*** You Very, Very Much

  Vanaf 1 augustus: F*** You Very, Very Much

  Datum: 17/06/2021


  Vanaf 1 augustus kun je op Streamz kijken naar de nieuwe Vlaamse reeks: F*** You Very Very Much met het trio Frances Lefebure (Studio Tarara), Evelien Bosmans (Marina) en Daphne Wellens (Fair Trade) in de hoofdrollen.

  In één foute, uit de hand gelopen wilde nacht gooit An (Frances Lefebure) haar hele leven overhoop. Ze ruilt haar shitty job en zeven jaar relatie in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid, rekenend op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo en Violet. De schuchtere Flo (Evelien Bosmans), een briljante actrice voor de spiegel maar helaas niet voor de camera, worstelt met een leeg bed en een kale bankrekening. Ondertussen tracht de kersvers verloofde Violet (Daphne Wellens) met veel flair een carrière, een affaire en een alcoholprobleem te combineren. Het leven van de drie dertigers ontspoort in een krankzinnig jaar vol vrolijke chaos.

  Verder noteren we in de rolverdeling ook nog de namen van Jonas Geirnaert, Boris Van Severen, Patrick Vervueren, Ramy Moharam Fouad, Titus De Voogdt, Violet Braeckman, Jennifer Heylen, Arne Sierens, Els Olaerts, Katelijne Verbeke, Tiny Bertels, Sofie Decleir, Ruth Becquaert, Peter de Graef, Gene Bervoets en Damiaan De Schrijver.

  Bert Scholiers (Charlie en Hannah Gaan Uit) schreef en regisseerde de serie samen met Jonas Govaerts (Welp). Het werd een herkenbare, averechtse en prettig gestoorde reeks over jezelf vinden in het tragische tijdperk van Tinder en tofu. Malin-Sarah Gozin (Clan, Tabula Rasa) was de creatieve producent.

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems