1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Vanaf 4 september op Eén: Chantal

  Vanaf 4 september op Eén: Chantal

  Datum: 25/08/2022


  Vanaf zondag 4 september schittert Maaike Cafmeyer in de nieuwe fictiereeks Chantal, een politiereeks met een (West)hoek af. De reeks draait rond Chantal Vantomme, de politieagente die bevriend was met de familie Welvaert in de reeks Eigen Kweek.

  Inspecteur Vantomme is verhuisd naar politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke politiezone van ons land. Ze begint er een nieuw leven als coördinator van het wijkcommissariaat van Loveringem en komt als alleenstaande moeder terecht in een macho-wereld waar de schijnbare rust heel bedrieglijk blijkt. Chantal gaat er echter op haar eigengereide manier mee om, wat de lokale bewoners duidelijk niet gewoon zijn. It’s a mans world ... Maar toen kwam Chantal.

  Naast Maaike Cafmeyer zijn onder andere Mathias Sercu, Dries Heyneman, Steven Mahieu, Yves Degryse, Wim Opbrouck, Janne Desmet, Bert Huysentruyt, Piet De Praitere en Kurt Defranq in de reeks te zien. Chantal werd bedacht en geschreven door Mathias Sercu en de regie is in handen van Jeroen Dumoulein.


  Kijk hier naar de trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems