1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Vanaf eind december: Stay Close

  Vanaf eind december: Stay Close

  Datum: 8/12/2021


  Eind van deze maand gaat op Netlfix de nieuwe Harlen Coben-serie in preimière. De serie volgt drie mensen die de duistere geheimen uit hun verleden proberen verborgen te houden voor hun naasten.

  Megan is een werkende huismoeder die vroeger wel eens uit de bol ging, Ray was vroeger een getalenteerde documentairefotograaf, maar heeft nu een uitzichtloze baan als paparazzo en Broome is een detective die een cold case niet los kan laten. Elk van hen verbergt geheimen die zelfs degenen die het dichtst bij hen staan nooit zouden vermoeden. Maar dan duikt Lorraine, een oude vriendin van Megan, plots op met nieuws dat het leven van alledrie de hoofdpersonen kan verwoesten.

  De hoofdrollen worden gespeeld door Cush Jumbo (The Beast Mut Die), Richard Armitage (The Stranger) en James Nesbitt (Bloodlands, Cold Feet). Sarah Parish (Bancroft) speelt de rol van Lorraine.

  Op Netflix kun je ook terecht voor andere Harlan Coben-verfilmingen, zoals Disparu à Jamais, El Inocente, The Woods, The Stranger en Safe.

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems