1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Vanaf vandaag op Telenet: Deadly Class

  Vanaf vandaag op Telenet: Deadly Class

  Datum: 17/01/2019

  Vanaf vandaag is Deadly Class, gebaseerd op de gelijknamige Image Comics graphic novel, te zien Play More van Telenet. De verwachtingen zijn hoog gespannen.

  Het verhaal speelt zich af in de late jaren ’80. Tiener Marcus is alles kwijt en is op de vlucht voor een misdaad die hij niet gepleegd heeft, hoewel iedereen ervan overtuigd is dat hij het wél heeft gedaan. Omwille van zijn reputatie wordt hij opgevangen in King’s Dominion, een school waar men moordenaars opleidt. Marcus moet zich niet alleen trainen, maar moet ook afrekenen met de verschillende bendes die de school onveilig maken.

  In de roverdeling zien we Benjamin Wadsworth, Benedict Wong (Doctor Strange), Siobhan Williams (UnREAL), Taylor Hickson (Dead Pool), Lana Condor (X-Men Apocalypse), Maria Gabriela de Faria, Luke Tennie, Liam James en Michel Duval. De uitvoerende producenten zijn Joe en Anthony Russo, het broederpaar dat verantwoordelijk was voor o.a. Avengers: Infinity War, Captain America: Civil War en Captain America: The Winter Soldier.

  trailer #1

  trailer #2

  You've Been Selected promo

  Marcus & Saya promo • Naar het overzicht van nieuwsitems