1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 2/04/2019

  FX heeft zijn comedyserie Better Things verlengd met een vierde seizoen. Dat zal te zien zijn in 2020. De serie volgt een alleenstaande moeder/actrice die probeert haar drie dochters op te voeden in Los Angeles. Pamela Adlon vertolkt niet alleen de hoofdrol, zij is ook scenariste, uitvoerend producente en regisseur.

  Met respectievelijk 6,32 miljoen en 6,22 miljoen voor z’n eerste en tweede seizoen was 9-1-1, de serie die bij ons te zien is op VTM, verzekerd van een derde seizoen. De serie laat een aantal spectaculaire reddingsoperaties zien verricht door de eerstelijnshulpverleners van Los Angeles.

  Netlfix heeft zijn horrordrama The Order, over de monsters die in elk van ons schuilen, verlengd met een tweede tiendelig seizoen. Jake Manley (Heroes: Reborn) en Sarah Grey (Legends Of Tomorrow) hernemen hun rollen. De opnames starten deze zomer in Vancouver voor uitzending in 2020.

  Supernatural stopt ermee na het komende vijftiende seizoen dat uit 20 afleveringen zal bestaan. De serie is met z’n 327 afleveringen de langstlopende sf-serie in de geschiedenis van de Amerikaanse televisie. De serie startte in 2005 op Warner Bros, alvorens zijn carrière verder te zetten op The CW.

  Tim Roth keert terug als Jim Worth in het derde en laatste seizoen van Tin Star. In dat seizoen zien we de familie Wirth terugkeren naar het VK waar ze het gewelddadige verleden onder ogen moeten zien. Het laatste seizoen dat zich zal afspelen in en rond Liverpool, telt zes afleveringen.

  Ricky Gervais heeft duidelijk plannen voor een tweede seizoen van After Life. In een interview met Digital Spy vertelde hij dat hij zodanig van de personages is gaan houden dat een vervolg niet kan uitblijven. Bovendien heeft hij al een idee welke richting het zal uit gaan. In het eerste seizoen ontdekte de depressieve Tony dat niet iedereen tegen hem is en dat hij niet de enige is die af te rekenen heeft met pijn. De komst van het tweede seizoen werd ondertussen officieel bevestigd door Netflix.

  High Maintenance, de HBO-serie over de rondrijdende drug dealer Guy, wordt verlengd met een vierde seizoen. De serie startte als een webserie om na zes seizoenen overgenomen te worden door HBO.

  American Gods, gebaseerd op de gelijknamige roman van Neil Gaiman, krijgt een derde seizoen én meteen ook een nieuwe showrunner. Dit wordt meteen de derde in het rijtje. De serie volgt de strijd tussen de ‘oude’ Goden en de ‘nieuwe’. Bij ons is de serie nog niet te zien. De hoofdrollen worden gespeeld door Ricky Whittle en Ian McShane,

  De populaire comedyserie One Day At A Time is door Netflix verrassend stopgezet na drie seizoenen. Volgens insiders zou de serie – die erg geliefd was bij de critici – onvoldoende kijkers hebben om een vierde seizoen te rechtvaardigen. Bovendien waren de kosten hoog gezien de serie gemaakt werd buitenshuis door Sony Pictures Television die de serie nu ergens anders zullen aanbieden.

  De Nederlandse serie Oogappels, die momenteel te zien is op NPO1, wordt verlengd met een tweede seizoen. De opnames daarvan starten in het najaar voor uitzending in maart 2020. De serie volgt vier gezinnen die allen zo hun eigen manier van opvoeden hebben. In de rolverdeling zien we o.a. Bracha van Doesburg, Malou Gorter, Ramsey Nasr, Nadia Amin, Jeroen Spitzenberger, Eva van der Gucht en Mike Libanon.

  De populaire serie The Blacklist gaat onverminderd verder. NBC verlengde ze met een zevende seizoen. Hoofdrolspelers James Spader en Megan Boone keren net als de andere castleden terug voor een nieuw seizoen.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems