1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 2/05/2020

  My Brilliant Friend werd hernieuwd met een derde seizoen. Het tweede seizoen waarop we bij ons nog steeds zitten te wachten, is inmiddels beëindigd op HBO. Het derde seizoen zal gebaseerd zij op het boek “Wie vlucht en wie blijft”.
  De serie vertelt de coming of age van twee meisjes die al van jongs af hartsvriendinnen zijn. De Italiaanse serie (originele titel: L’Amica Geniale) werd door de pers overladen met positieve recensies.

  De populaire Amazon-serie The Boys, gebaseerd op de comic van Garth Ennis en Darick Robertson, wordt verlengd met een derde seizoen. Het nieuws komt nog voor de uitzending van seizoen 2 (wellicht in de zomer van dit jaar). Uiteraard is er over de inhoud nog niets bekend alleen weten we dat de makers graag Jeffrey Dean Morgan in een van de rollen willen hebben. De serie gaat over een groep vigilantes die ten strijde trekt tegen (commercieel uitgebuite) superhelden met bovennatuurlijke krachten.

  Hulu heeft na één seizoen besloten te stoppen met Reprisal, dit terwijl de bedenker op zijn minst drie seizoenen nodig had om het verhaal te vertellen. De serie gaat over een vrouw (gespeeld door Abigail Spencer) die wraak wil nemen op haar broer en zijn bende nadat ze haar voor dood hadden achtergelaten.

  Het cheerleaderdrama Dare Me (dat ook te zien was op Netflix) stopt met cheerleaden. USA Network heeft de serie gecanceld na één seizoen. Hoewel de stopzetting nog niet helemaal zeker is want de producers willen op zoek gaan naar een nieuwe zender of streamingservice. De serie gaat over twee hartsvriendinnen wiens vriendschap op de helling wordt gezet wanneer er een nieuwe coach arriveert en wanneer er een choquerende moord wordt gepleegd.

  Netflix heeft zijn eerste Afrikaanse serie Queen Sono verlengd met een tweede seizoen. De serie gaat over een hoogopgeleide spionne die allerlei gevaarlijke missies volbrengt en ondertussen ook afrekent met de uitdagingen in haar persoonlijk leven.

  Netflix heeft beslist de Idris Elba-komedie Turn Up Charlie stop te zetten na één seizoen. In deze komedie speelde Elba een aan een aan lagerwal geraakte dj.

  Hoewel er tot op heden minder kijkers keken naar het derde seizoen van Westworld, toch wil HBO ermee doorgaan. Vandaar dat ze nu al hun akkoord hebben gegeven voor een vierde seizoen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973. Westworld begon in een western amusementspark met robotten, maar speelt zich nu af in een technocratische metropolis van de nabije toekomst.

  9-1-1 en het afgeleide 9-1-1: Lone Star werden verlengd met een nieuw seizoen. Voor 9-1-1 betekent dat een vierde en voor 9-1-1: Lone Star een tweede seizoen. De series doen het bijzonder goed en scoren gemiddeld over alle platformen 16 miljoen en 12,3 miljoen kijkers. Beide series werden bedacht, geschreven en geproduceerd door de makers van American Crime en American Horror Story. 9-1-1 is bij ons te zien op VTM.

  Deputy, de moderne western van Fox die bij ons nu te zien is via Telenet, werd door Fox stopgezet na één seizoen. Stephen Dorff (True Detective) speelt een ouderwetse politieman die niets moet hebben van administratie of regeltjes. Wanneer hij de Los Angeles County Sheriff moet opvolgen als die plots komt te overlijden, zit de overheid met een groot probleem. Waarom de serie wordt stopgezet is niet bekend.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems