1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 20/05/2020


  De comedyserie Breeders met Martin Freeman in een hoofdrol, komt terug voor een tweede seizoen. De serie volgt een ouderpaar en de problemen die ze hebben met de opvoeding van hun kinderen. De serie is bij ons helaas nog niet te zien.

  Good Girls (zie foto), bij ons te zien op Netflix, werd door NBC verlengd met een vierde seizoen. Het derde seizoen werd door het coronavirus stopgezet na 11 afleveringen. De serie is een grappige actieserie waarin drie moeders, die elk om diverse redenen in geldnood zitten, besluiten een overval te plegen. Ontsnappen uit het criminele circuit is echter harder dan gedacht. In de hoofdrollen zien we Christina Hendricks, Retta en Mae Whitman.

  De Nederlandse serie Oogappels, over vier gezinnen die problemen hebben met de opvoeding van hun kinderen, wordt verlengd met een derde seizoen. Echt verwonderlijk is dat niet gezien het tweede seizoen eindigde met een paar cliffhangers. De opnames zijn afhankelijk van de coronacrisis, maar de makers hopen op een uitzending in 2021.

  De spin-off serie van The Good Wife, The Good Fight, wordt verlengd met een vijfde seizoen. Het huidige vierde seizoen werd door het coronavirus ingekort tot zeven afleveringen. The Good Fight is een advocatenserie die draait rond de firma Reddick, Boseman & Lockhart waar Diane Lockhart uit The Good Wife is tewerkgesteld.

  De serie Tell Me A Story die klassieke sprookjes omvormde tot horror/thriller verhalen, wordt na twee seizoenen stopgezet. De serie die te zien was op de streamingservice van CBS, zal wel lineair te zien zijn op de zender The CW.
  In het eerste seizoen kwamen de sprookjes ‘Drie kleine biggetjes’, ‘Roodkapje’ en Hansje en Grietje’ aan bod. In het tweede seizoen waren het ‘De schone en het beest’, Doornroosje’ en ‘Assepoester’.

  Zowel The Purge als Treadstone werden stopgezet door USA Network, The Purge na twee seizoenen, Treadstone na één seizoen. Beide series waren gebaseerd op gekende filmfranchises. Treadstone speelde zich af binnen de wereld van het CIA black ops programma Treadstone dat Jason Bourne creëerde. De reden van stopzetting is het kiezen voor andere content.

  De HBO-anthologieserie Room 104 wordt aan het einde van het komende vierde seizoen, stopgezet. De serie vertelt verhalen over mensen die verblijven in een hotelkamer van een typisch Amerikaans hotel. In de eerste episode van het nieuwe seizoen zullen we voor het eerst bedenker Mark Duplass aan het werk zien. Duplass schreef en regisseerde deze aflevering en brengt ook originele muziek. Verder is er ook een volledig geanimeerde episode.

  De sci-fi komedie Upload die veertien dagen geleden online werd gezet door Amazon Prime Video, krijgt nu al een tweede seizoen. De serie werd geschreven en bedacht door de man achter de Amerikaanse Office en Parks And Recreation. De serie vertelt het verhaal van een jongeman die wordt geupload naar een virtuele wereld.

  Hoewel er nog een aantal vragen niet opgelost zijn, wordt de stekker na twee seizoenen uit Project Blue Book getrokken. De serie ging over een briljante professor die door de Amerikaanse Air Force werd aangezocht een geheime missie te leiden: Project Blue Book. Hij en zijn team deden onderzoek naar UFO’s. De rol van Hynek werd gespeeld door Aiden Gillen (Game Of Thrones, Peaky Blinders).

  Blue Bloods, Bull, MacGyver, Magnum P.I., NCIS, NCIS: Los Angeles, NCIS: New Orleans, S.W.A.T. en The Unicorn zijn enkele series die CBS heeft verlengd met een nieuw seizoen. Eerder werd bekend gemaakt dat ook Evil, Mom en Young Sheldon mochten uitkijken naar een nieuw seizoen. Man With A Plan wordt dan weer stopgezet, net als Hawaii Five-0, Madam Secretary en Criminal Minds die allemaal bezig zijn aan hun laatste seizoen. Het geplande The Lincoln Lawyer gaat niet door.

  De Britse serie After Life krijgt een derde seizoen. Die verlenging maakt deel uit van de jarenlange deal die Ricky Gervais net heeft gesloten met Netflix. Het tweede seizoen van de dramedy is sedert 8 mei te zien op Netflix.

  De Amerikaanse anthologieserie The Terror, die bij ons te zien is op Amazon Prime Video, is verlengd met een derde seizoen. Over de inhoud is er nog niets bekend. Het eerste seizoen speelde zich af op de Zuidpool, het tweede in een Japans strafkamp tijdens WOII. • Naar het overzicht van nieuwsitems