1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 14/06/2020


  De muzikale komedie Zoey’s Extraordinary Playlist wordt verlengd met een tweede seizoen. De serie gaat over Zoey Clarke (Jane Levy), een jonge vrouw die plots mensen rondom haar hoort zingen. Ze gebruiken populaire songs om uiting te geven aan hun diepste wensen of overpeinzingen. Aanvankelijk stelt Zoey haar mentale gezondheid in vraag, maar al vlug ontdekt ze dat deze vreemde vloek ook een ongelooflijke gave kan zijn.

  Hoewel de kritieken niet te best waren (in tegenstelling tot het oordeel van de kijkers), wordt de Anna Kendrick-serie Love Life verlengd met een tweede seizoen. Kendrick speelt niet langer de hoofdrol, maar blijft aan boord als uitvoerend producent. Ze zal ook af en toe verschijnen in het tweede seizoen. Niet echt verwonderlijk want het was van meet af aan de bedoeling om er een anthologieserie van te maken.

  Het misdaaddrama Hightown krijgt eveneens een tweede seizoen. De serie doet het uitstekend en behaalde recordcijfers voor Starz. Het verhaal speelt zich af op Cape Cod. Jackie Quiñones (Monica Raymund), die als service agente werkt voor de National Marine Fisheries, ziet haar leven compleet op z’n kop gezet wanneer ze een lijk vindt op het strand. Ten gevolge van dit trauma besluit ze een ontwenningskuur te volgen want al vlug beseft ze dat zij de moord zelf zal moeten oplossen.

  Flack, het comedy-drama met Anna Paquin (True Blood), wordt na twee seizoenen opgepikt door Amazon Prime Video, met de optie om er een derde seizoen aan te breien. Paquin speelt Robyn, een Amerikaanse die werkt voor een meedogenloos Londens PR-bureau dat de belangen behartigt van getroebleerde beroemdheden. De serie werd eerder abrupt stopgezet door Pop TV.

  Harlots, de serie die zich afspeelde in het Londen van de 18de eeuw wordt na het derde seizoen stopgezet. De serie volgt de familie Wells die een succesvol bordeel runde ondanks de felle concurrentie. In deze serie die bij ons helaas niet te zien is, werden de hoofdrollen vertolkt door Samantha Morton, Lesley Manville, Jessica Brown-Findlay en Eloise Smyth.

  Reprisal, de serie die omschreven werd als een hyper-kinetische wraakserie, gaat over een femme fatale die de strijd aanbindt met een gewetenloze bende, onder leiding van haar broer, die haar voor dood achterliet. De hoofdrol in deze serie werd gespeeld door Abigail Spencer (Mad Men, Rectify, Suits, True Detective).

  Lincoln Rhyme: Hunt For The Bone Collector, de serie die gebaseerd was op de 'Bone Collector'-boeken van Jeffrey Deaver, wordt na één seizoen stopgezet. De serie was dus lang niet zo succesvol als de film met Denzel Washington en Angelina Jolie in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over een briljante forensische criminoloog die na een bijna dodelijk ongeval, verlamd achterblijft, maar toch blijft verder werken.

  We’re Here, de reality serie over drie drag queens die de meer conservatieve uithoeken van Amerika doorkruisen, wordt verlengd met een tweede seizoen. In de serie geven drie drag queen makeovers aan lokale homo’s of hetero’s, als voorbereiding op een show die ze aan het einde van de week samen opvoeren. De respons op de serie was veel beter dan verwacht.

  Agatha Raisin, de PR-guru die amateur detective is geworden, mag uitkijken naar een vierde seizoen dat zich andermaal in het dorpje Cotswolds zal afspelen. De hoofdrol wordt opnieuw vertolkt door Ashley Jensen die we kennen van After Life, Extra’s en Catastrophe. De serie is bij ons te volgen op BBC First.

  The Capture, het spionagedrama dat uitstekend ontvangen werd (22 miljoen views op BBC iPlayer), wordt door de BBC verlengd met een tweede seizoen. In het eerste seizoen wordt een onschuldige man ten onrechte gearresteerd. De arrestatie escaleert in een complexe samenzwering waarbij bewijzen gemanipuleerd worden. Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen ophield. Holliday Granger (C.B. Strike) speelt opnieuw inspecteur Rachel Carey.

  Better Things, de comedyserie waarin een alleenstaande moeder die ook nog eens actrice is, haar drie dochters probeert op te voeden, werd door FX verlengd met een vijfde seizoen. De serie die vaak oogt als een realityshow, werd bedacht (samen met Louis CK), geproduceerd en geregisseerd door actrice Pamela Adlon die ook nog eens de hoofdrol speelt. De serie is bij ons te volgen op BBC Two.

  De populaire Spaanse jongerenserie Elite krijgt een vierde seizoen. Dat bevestigde Netflix twee maanden nadat het derde seizoen van start ging. Het bericht werd via Twitter verspreid door acteurs Miguel Bernardeau en Claudia Salas. De serie speelt zich af aan Las Encinas, de meest exclusieve high school van het land. De ouders van de leerlingen behoren tot de rijkste families, behalve drie leerlingen die behoren tot de werkende klasse. Het klasse- en cultuurverschil geeft gensters en leidt tot hoogoplopende confrontaties die uiteindelijk culmineren in moord.

  De vampierenkomedie What We Do In The Shadows krijgt een derde seizoen. De serie die afgeleid is van de gelijknamige mockumentary, volgt drie vampiers die al meer dan 100 jaar samenleven in Staten Island. Bij ons is de serie, die zowel door de pers als door het publiek uitstekend ontvangen werd, te zien op BBC Two.

  De serie waarin Michael Sheen een seriemoordenaar speelt, Prodigal Son, wordt door FOX verlengd met een tweede seizoen. In de serie speelt Tom Payne een psycholoog die de gave heeft om seriemoordenaars te begrijpen omdat zijn vader (Sheen), alias ‘The Surgeon’ een van de ergste was. Hopelijk krijgen wij deze serie ook bij ons vlug te zien.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems