1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 16/12/2020


  Vanaf 15 januari kun je op Apple TV+ kijken naar het tweede seizoen van de mysterieuze serie Servant, geproduceerd door o.a. M. Night Shyamalan (The Sixth Sense). Het leuke nieuws voor de fans is echter dat de serie inmiddels verlengd werd met een derde seizoen. In de komende seizoenen zal de identiteit van Leanne meer en meer worden onthuld.

  Hoewel het vijftiende seizoen er nog moet aankomen, heeft FXX de langstlopende Amerikaanse live-action serie It’s Always Sunny In Philadelphia verlengd tot en met seizoen 18. De serie volgt de belevenissen van ‘de gang’ die zich een weg probeert te banen doorheen het leven en de wereld van de liefde. In de rolverdeling zien we o.a. Kaitlin Olsen en Danny DeVito.

  Netflix heeft besloten zijn Franse serie Plan Coeur af te ronden met een derde seizoen. Elsa en haar vriendinnen keren dus een laatste keer terug voor nog meer romantische avonturen. De uitzending van het derde en laatste seizoen is voorzien voor volgend jaar.

  De controversiële HBO-serie Industry die ondertussen bezig is aan z’n eerste seizoen en bij ons te zien is via Telenet, krijgt een tweede seizoen. De serie volgt het lot van een aantal ambitieuze en getalenteerde jongeren die carrière proberen te maken bij de beleggersfirma Pierpoint & Co. De serie kreeg in Engeland heel wat kritiek omwille van zijn expliciete en ongegeneerde seksscènes.

  The Handmaid’s Tale
  , de serie die zich afspeelt in de dystopische wereld van Gilead, een voormalig onderdeel van Amerika, wordt verlengd met een vijfde seizoen. De serie won tot nu toe (de eerste drie seizoenen) 15 Emmy Awards. Volgens showrunner Bruce Miller zal het komende vierde seizoen de focus leggen op klimaat- en milieuzaken. De serie is bij ons te zien op Canvas.

  De vuil gebekte animatieserie Hoops wordt volgens Variety niet verlengd en houdt er dus na één seizoen mee op. De Netflix-serie ging over een high school basketbalcoach die van oordeel was dat zijn (zeer slecht spelend) team hem tot in de NBA zou brengen en op die manier zijn miserabel leven een wending zou geven. De serie kreeg slechte kritieken en trok niet voldoende kijkers om nog een tweede seizoen te verantwoorden.

  For All Mankind, de Apple-serie over de strijd voor de ruimte, wordt net voor de première van seizoen 2 (op 19 februari) verlengd met een derde seizoen. Seizoen 2 begint in 1983, tien jaar na het eerste seizoen. De hoofdrol wordt gespeeld door Joel Kinnaman (Robocop, The Killing).

  One Day At The Time krijgt helaas geen tweede leven. Eerder viste POP TV de serie op nadat Netflix ze had stopgezet na drie seizoenen. Maar toen bleek dat POP TV de comedyserie niet opnieuw wilde verlengen met een vijfde seizoen, besloten de makers er voorgoed de stekker uit te trekken. De serie was een reboot van de sitcom uit 1975.

  Feel Good, de Netflix-serie met en van Mae Martin, wordt afgerond met een tweede seizoen. De compliceerde love story tussen Mae en George (Charlotte Richie) gaat verder. Mae vecht met de geesten uit haar verleden, terwijl George het heden probeert opnieuw uit te vinden. Groeien ze naar elkaar toe of gaan ze uit elkaar? Het tweede seizoen dat momenteel wordt opgenomen, wordt uitgezonden volgend jaar.

  Fear The Walking Dead
  wordt verlengd met een zevende seizoen. Het lijkt er dus op dat er nog lang geen einde komt aan de zombie-saga. De originele serie The Walking Dead houdt er wel mee op na het elfde seizoen, maar… dat seizoen wordt opgesplitst in tweemaal 12 afleveringen, voorafgegaan door nog eens zes extra afleveringen van seizoen 10. Daarnaast is er uiteraard ook nog The Walking Dead: World Beyond dat volgens de eerste gegevens een gelimiteerde serie zou worden van twee seizoenen. Ook in 2021 krijgen we nog dus drie zombieseries.

  Netflix heeft alsnog beslist om zijn eerste Zuid-Afrikaanse serie Queen Sono stop te zetten na één seizoen, hoewel er in april beslist werd dat er nog een tweede seizoen zou komen. Hoewel er geen reden werd opgegeven, is men van mening dat het probleem Corona gerelateerd is. In het tweede seizoen zou onze heldin op zoek gaan naar de waarheid en haar drang naar wraak zou haar meenemen op een missie doorheen verschillende landen in Afrika.

  Utopia, de Amerikaanse remake van de gelijknamige Britse serie, heeft het maar één seizoen volgehouden. Amper twee maanden na de lancering op Amazon Prime Video besloot de streamingsite er een punt achter te zetten. Een exacte reden voor de stopzetting werd er niet gegeven. In de serie probeert een groepje jongeren de wereld te redden als blijkt dat zij in het bezit zijn van een strip die geheime informatie bevat.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems