1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 22/11/2021

  De misdaadserie The Sinner, bij ons te zien op Netflix, eindigt met het vierde seizoen dat momenteel te zien is in de VS. In de serie volgen we detective Harry Ambrose die geconfronteerd wordt met de meest vreemde moorden. Een van de uitvoerende producenten (een actrice in seizoen 1) is Jessica Biel, alias mevrouw Justin Timberlake.

  Het grote gat in Los Angeles blijft nog een tijdje open want La Brea, te zien via Streamz/Telenet, krijgt een tweede seizoen. De serie volgt een groep mensen die verdwijnen in een groot gaat in Los Angeles en teruggevoerd werden naar de prehistorie. De serie scoorde vooral goed bij het publiek.

  Search Party,
  bij ons te zien via Streamz/Telenet, eindigt met het vijfde seizoen dat in de VS in première gaat vanaf 7 januari. De serie was lineair nooit een hit, maar deed het uitstekend via streaming. Alia Shawkat, John Reynolds, John Early en Meredith Hagner hernemen voor een laatste keer hun rollen.

  De meest bekeken Netflix-serie aller tijden, Squid Game, wordt verlengd met een tweede seizoen. Squid Game is een Zuid-Koreaanse serie die in korte tijd uitgroeide tot een waar fenomeen. Hoofdacteur Lee Jung-jae kruipt opnieuw in de huid van Seong Gi-hun.

  De Vlaamse serie Mijn Slechtste Beste Vriendin, waarvan seizoen 1 en 2 momenteel te zien zijn op Streamz/Telenet en binnenkort dagelijks op Play4, krijgt een derde seizoen. Eva Van der Gucht, Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Ella-June Henrard, Clara Cleymans en Charlotte-Anne Bongaerts keren alvast terug als de slechtste beste vriendinnen. De opnames staan gepland voor het voorjaar van 2022.

  De worstelserie Heels, bij ons nog niet te zien, krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen kon rekenen op zeer positieve reacties van zowel de fans als de pers. De serie volgt de broers Jack en Ace Spade, samen op een promotietournee voor het worstelen. Binnen en buiten de ring zijn ze elkaars rivalen want ze voeren strijd om de erfenis van hun vader. De hoofdrol wordt gespeeld door Stephen Amell, bekend van de serie Arrow.

  Het derde seizoen van Hanna, dat vanaf volgende week te zien is op Amazon Prime Video, is meteen ook het laatste. In het derde seizoen wordt Hanna belast met de missie om de organisatie Utrax te vernietigen met de hulp van haar voormalige Nemesis, nu bondgenoot Marissa Wiegler. In de hoofdrollen zien we Esme Creed-Miles, Mireille Enos, Dermot Mulroney en Ray Liotta.

  De Deense serie The New Nurses, bij ons te zien op Streamz/Telenet, wordt verlengd met een vijfde seizoen. In het vijfde seizoen komen we meer te weten over de relatie tussen Anna en Ole en zien we ook hoe het verder gaat met Nina en Bent. De serie die zich afspeelt in de jaren ‘50, gaat over de eerste verpleegster-school in Denemarken die zowel toegankelijk is voor jongens als voor meisjes.

  Dé beste tv-serie van het moment, Succession (te zien op Streamz/Telenet) lijkt alsmaar beter en beter te worden. De derde seizoen dat momenteel te zien is, scheert hoge toppen en haalt overal schitterende reviews. Niet verwonderlijk dus dat HBO er als de kippen bij was om ook een vierde seizoen te bestellen. De serie draait rond de dysfunctionele familie Roy die strijdt voert voor controle en macht over hun mediaconcern.

  The Righteous Gemstones krijgt een derde seizoen. De serie volgt een familie tv-predikanten bestaande uit weduwnaar Eli Gemstone en z’n kinderen Jesse, Judy en Kelvin. De serie werd bedacht door het duo dat ook verantwoordelijk was voor Eastbound & Down en Vice Principals. Het tweede seizoen is te zien vanaf 9 januari.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems