1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet bis?

  Verlengd of stopgezet bis?

  Datum: 11/08/2021


  Sweet Tooth, de aparte serie over een jongetje dat deels mens, deels hert is, deed het verrassend goed. Volgens de internationale kijkcijfers van Netflix keken 60 miljoen abonnees minstens twee minuten van de serie in de vier weken volgend op de release in juni. Het verhaal gaat over het jongetje Gus dat samen met de zwerver Jepperd doorheen Amerika trekt, althans wat er na de Apocalyps van overgebleven is. Logisch dan ook dat de serie verlengd wordt met een tweede seizoen.

  Love Victor, de spin-off van de bioscoopfilm Love Simon, kan uitkijken naar een derde seizoen. Het verhaal van een jongen, Victor, die tijdens zijn middelbareschooltijd uit de kast komt, wist zowel de kijkers als de pers te charmeren.

  Omwille van het groot succes werd Snowpiercer verlengd met een vierde seizoen. Dat is exceptioneel vroeg want het derde seizoen is net opgenomen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Bong Joon Ho uit 2013, die op zijn beurt gebaseerd was op een Franse grafic novel. Het verhaal gaat over de overlevenden van een Apocalyps, waarbij gans de Aarde bevroren is, die aan boord van een trein rond razen. Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Alison Wright en Sean Bean hernemen hun rollen.

  De Britse, absurde comedy Mandy (zie foto) krijgt een tweede seizoen. Dat bevestigde BBC Two. De serie geschreven, geregisseerd en geacteerd door Diane Morgan (Motherland, Cunk On Britain, After Life) gaat over Mandy, een vrouw met grote dromen, maar met weinig resultaat. Zij probeert voldoening te vinden in kleine jobs en hoopt hierdoor haar uiteindelijke doel te bereiken: het kweken van Doberman pinchers. In seizoen 2 zien we Mandy als gids, als deelnemer aan een reality show en als zwemster, althans dat is wat ze wil leren. Een van de nieuwe acteurs die te zien zal zijn in seizoen 2 is Sir Tom Courtenay (45 Years, Unforgotten).

  The Mighty Ducks: Game Changers krijgt een vervolg. De opnames van het tweede seizoen gaan begin 2022 van start. In het eerste seizoen zagen we hoe de 12-jarige Evan en zijn moeder Alex een nieuw team opstarten dat bestaat uit buitenbeentjes. Ze worden gecoacht door Gordon Bombay, voormalig coach van de Mighty Ducks. Emilio Estevez herneemt zijn rol, net als Brady Noon en Lauren Graham als respectievelijk Evan en Alex Morrow.

  The Chi, de serie die te volgen is op VTM3, krijgt een vijfde seizoen. De serie die bedacht werd door Lena Waithe (Master Of None) volgt de inwoners van de South Side van Chicago. Wekelijks zou de serie gemiddeld 4,2 miljoen kijkers trekken.

  Amazon Prime Video heeft besloten zijn serie Panic na één seizoen stop te zetten. Panic was een van de vele YA-series die Amazon recentelijk probeerde te lanceren. De serie draaide rond een wedstrijd voor afgestudeerden waarin de kandidaten verschillende uitdagingen moesten aangaan.

  The Good Fight, de spin-off serie van The Good Wife, lijkt het even goed te doen als de moederserie want de serie met een hoofdrol voor Christine Baranski, werd verlengd met een zesde seizoen. De serie is bij ons te zien op Amazon Prime Video.

  Amazon heeft beslist de serie rond de ‘Tiger King’ af te voeren. Nicolas Cage zou de rol van Joe Exotic spelen. Een reden voor het niet laten doorgaan van de serie, werd niet gegeven. CBS Studios die de achtdelige serie zouden maken, wil het project wel aan andere streamers of kanalen aanbieden. Let wel, deze serie heeft niets te maken met de serie die Peacock maakt met John Cameron Mitchell en Kate McKinnon in de hoofdrollen.

  Loki wordt de eerste Marvel’s Disney+ -serie die verlengd wordt (met een tweede seizoen). De eerste serie was WandaVision, goed voor 23 Emmy-nominaties, de tweede The Falcon And The Winter Soldier dat nog geen verlenging heeft gekregen. Andere series die nog moeten verschijnen, zijn Hawkeye, She-Hulk, Moon Knight, Iron Heart, Secret Invasion en Wakanda.

  Evil, de serie die de origine van het kwaad en de scheidingslijn tussen wetenschap en geloof onderzoekt, wordt verlengd met een derde seizoen. Deze vernieuwing volgt kort na de première van het tweede seizoen. De hoofdrollen worden gespeeld door de Nederlandse actrice Katja Herbers (Divorce) en Mike Colter, de acteur die de hoofdrol vertolkte in Luke Cage. Helaas is deze serie bij ons nog steeds niet te zien.

  Rutherford Falls, de Peacock-komedie met een hoofdrol voor Ed Helms (The Hangover I, II en III), krijgt na een uitstekende ontvangst, een tweede seizoen. De serie gaat over de problemen die ontstaan wanneer de lokale legende Nathan Rutherford zich verzet tegen de verhuis van een standbeeld, iets waarop de ‘native Americans’ hadden aangedrongen.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems