1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Verlengd of stopgezet? deel 1

    Verlengd of stopgezet? deel 1

    Datum: 24/12/2021


    Het verrassende Yellowjackets dat voorkomt in verschillende jaarlijstjes, krijgt een tweede seizoen. De serie speelt zich af in twee tijdsperiodes: enerzijds is er een vliegtuigcrash van een jeugdig, vrouwelijk voetbalteam, anderzijds de naweeën van het trauma dat ze hebben moeten doorstaan. De volwassen hoofdrollen worden vertolkt door Melanie Lynskey, Juliette Lewis en Christina Ricci. De serie is spijtig genoeg bij ons nog niet te zien.

    Bob the Drag Queen, Eureka O’Hara en Shangela keren terug voor een derde seizoen van We’re Here. De serie gaat over drie drag queens die Amerika rondreizen en op zoek gaan naar mensen die willen meedoen met hun show-van-één-avond. We’re Here is bij ons te zien op Streamz/Telenet.

    CSI: Vegas, de nieuwste spin-off van CSI, wordt verlengd met een tweede seizoen, maar dat zal er dan wel een zijn zonder William Petersen. Petersen blijft wel aan boord als uitvoerend producent, maar had eerder al gezegd dat hij enkel zou meespelen in het eerste seizoen. Ook Jorja Fox die Sara Sidle speelde, is nog onzeker.

    De serie van Mark – Desperate Housewives – Cherry, Why Women Kill wordt hernieuwd met een derde seizoen. De serie volgt met stijl, charme en zwarte humor, het leven van huisvrouwen die rondlopen met snode plannen. De serie is opgevat als een anthologieserie, wat wil zeggen dat elk seizoen een op zichzelf staand verhaal vertelt met andere acteurs.

    Nog voor het derde seizoen op 21 januari in première gaat, komt het nieuws dat de serie Servant zal afgesloten worden met een vierde en laatste seizoen. De serie volgt het koppel Dorothy en Sean, hun zoontje Jericho en de nanny Leanne die beschikt over bijzondere krachten en lid is van een sekte, de Church of Lesser God. Bedenker van deze serie is M. Night Shayamalan, de regisseur van o.a. The Sixth Sense en Unbreakable.

    Een andere serie die Apple TV+ heeft verlengd is Invasion. Het sf-drama over een alien-invasie krijgt met andere woorden een tweede seizoen. De serie onderzoekt hoe de levens van verschillende personages over de hele wereld worden beïnvloed wanneer de aarde wordt belegerd. Onze landgenoot Jakob Verbruggen regisseerde vier afleveringen en blijft aan boord als uitvoerend producent.

    Hoewel de verwachtingen hooggespannen waren heeft Cowboy Bepop het niet kunnen waarmaken. De serie die een live-action versie was van de gelijknamige animeserie kon noch het publiek noch de pers charmeren. Cowboy Bebop wilde te veel tegelijkertijd waardoor het geen eigen identiteit kon opbouwen. Het was dan ook niet verwonderlijk dat Netflix besloot om geen tweede seizoen meer te maken.

    Leverage: Redemption, de opvolger van de serie Leverage uit 2008, krijgt een vervolg. In het tweede seizoen zijn de rijken nog rijker en machtiger geworden. Zij vertrappelen iedereen die op hun weg komt. Gelukkig is het Leverage-team opnieuw present om hen tegen te houden. Het team krijgt in dit seizoen extra hulp van een bedrijfsadvocaat en een computerexperte.

    Het erg succesvolle Outer Banks dat op Netflix vier weken de nummer 1 positie innam in de top-10 van Engelstalige series, krijgt een derde seizoen. De serie speelt zich af op de ‘Outer Banks’ eilanden aan de kust van North Carolina en de Bahama’s. De serie is een coming-of-age mysterie waarin een groep lokale vrienden (die zich de Pogues noemen) de dood van hun vriend die omkwam tijdens een schattenjacht, proberen een plaats te geven.

    Truth Be Told over podcaster Poppy Scoville (Octavia Spencer) die alles riskeert – zelfs haar leven – om de waarheid te achterhalen en rechtvaardigheid te laten zegevieren, krijgt van Apple TV+ een derde seizoen. In het tweede seizoen maakte Kate Hudson haar entree als mediamogol en een jeugdvriendin van Poppy.









  • Naar het overzicht van nieuwsitems