1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet? deel 2

  Verlengd of stopgezet? deel 2

  Datum: 16/09/2021


  Most Dangerous Game, de short-form serie met afleveringen van 7 minuten, wordt door Roku verlengd met een tweede seizoen. De serie werd gelanceerd op Quibi, het Amerikaanse short-form streamingplatform dat inhoud genereerde voor mobiele apparaten. Omdat het platform inmiddels ter ziele is gegaan, werden 70 series overgenomen door het streamingplatform Roku. De serie gaat over een levensgevaarlijk spel waarbij een deelnemer tracht te ontsnappen aan een klopjacht. Slaagt hij daarin dan wint hij een gigantische geldsom. Liam Hemsworth uit seizoen 1 wordt vervangen door David Castañeda. Chris Waltz herneemt zijn rol als leider van het spel.

  De misdaadserie Hightown (bij ons nog niet te zien) begint binnenkort aan een tweede seizoen. In het tweede seizoen is de kersverse cop Jackie Quinones vastberaden drugdealer Frankie Cuevas, die ze verantwoordelijk acht voor de dood van haar beste vriend Junior, tot een halt te brengen. Nu politieofficier Ray Abruzzo in oneer is gevallen, vindt Jackie een nieuwe partner in Leslie, de enige andere vrouw in het korps.

  Sky Rojo, de serie die mede bedacht werd door Alex Pina (La Casa De Papel) wordt afgerond met een derde seizoen. De serie volgt drie vrouwen die werken in de stripbar van een zekere Romeo. Op een dag besluiten ze ervandoor te gaan, maar dat zint Romeo uiteraard niet. Die opent met zijn medewerkers Moisés en Christian een helse klopjacht op het drietal. In het derde seizoen dat zich zes maanden later afspeelt, beseffen de vrouwen dat ze de eeuwige vrijheid enkel zullen kennen als ze het verleden of… hun pooier Romeo kunnen begraven.

  Dankzij een uitstekende respons van de kijker (de meest bekeken serie op AMC+) en gemiddeld positieve recensies vanwege de pers, krijgt Kevin Can F**k Himself een tweede seizoen. De nieuwe achtdelige serie wordt verwacht in 2022. De serie volgt Allison McRoberts, het prototype van de voorbeeldige huisvrouw tot de dag dat ze beseft dat ze meer wil. De oorzaak voor haar monotoon leventje is haar echtgenoot Kevin. De hoofdrol wordt gespeeld door Annie Murphy die bekend werd als de dochter uit Schitt’s Creek.

  Hoewel seizoen 4 pas in december online gaat, heeft Netflix beslist de populaire karate dramedy, Cobra Kai, te verlengen met een vijfde seizoen. Cobra Kai vindt plaats 30 jaar na de gebeurtenissen van het 1984 All Valley Karate Tournament. De vete tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence duurt voort en een nieuwe generatie karatestudenten is opgestaan. Cobra Kai was oorspronkelijk te zien op YouTube, maar van zodra Netflix de serie overnam, werd het een grote hit. Het derde seizoen kreeg zelfs vier Emmy-nominaties.

  Manifest is gered! Netflix heeft immers een vierde en laatste seizoen besteld dat zal bestaan uit 20 afleveringen. De mededeling kwam er om 8u28, een eerbetoon aan de fatale vlucht 828 in de serie. De serie liep drie seizoenen op NBC, maar werd dan stopgezet. Netflix nam de drie seizoenen over en boekte heel wat succes. Samen met een intense campagne op de social media zorgde dat ervoor dat Netflix uiteindelijk overstag ging en zich akkoord verklaarde voor een vierde seizoen. De kans is groot dat dit laatste seizoen uitgezonden zal worden in verschillende delen.

  De YA-comedy Never Have I Ever presteert uitstekend voor Netflix, wat maakt dat de streamer de serie verlengd heeft met een derde seizoen, een maand na de start van het tweede seizoen. De serie is deels gebaseerd op de adolescentie van de Indische Mindy Kaling, een van de bedenkers.

  Goed nieuws voor de fans van The White Lotus! Er komt een tweede seizoen, maar dat zal zich afspelen op een nieuwe locatie en met een compleet andere cast. De serie groeide uit tot een hit en een favoriet op de sociale media. Het eerste seizoen volgde de lotgevallen van een groep vakantiegangers en het personeel van een luxueus hotel in Hawaii.

  De komische vampierenserie What We Do In The Shadows, die bij ons te zien is op BBC Two, krijgt een vierde seizoen. Het derde seizoen gaat in de VS in première op 2 september, het nieuwe vierde seizoen volgt dan in 2022. De serie is een spin-off van de gelijknamige film van Jemaine Clement en Taika Waititi.

  American Horror Stories, een van de spin-offs van American Horror Story, krijgt een tweede seizoen. De verlening grijpt plaats één maand na de première van het eerste seizoen. American Horror Stories dat in elke aflevering een nieuw horrorverhaal vertelt, genoot de meest succesvolle lancering voor gelijk welk FX-programma op Hulu.
 • Naar het overzicht van nieuwsitems