1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht in de herfst: Life

  Verwacht in de herfst: Life

  Datum: 15/08/2020


  In de herfst zendt BBC One de zesdelige serie Life uit. Life, de nieuwe serie van Mike Bartlett, de bedenker van Doctor Foster, is in feite een spin-off van Doctor Foster in die zin dat Anna Baker, de buurvrouw van Gemma Foster, een van de hoofdpersonages is. Alleen noemt ze zichzelf nu Belle….

  De serie volgt vier verhalen van de bewoners van een flatgebouw in Manchester. De verhalen zijn op een verrassende manier met elkaar verbonden en vertellen een groter verhaal over wat er gebeurt wanneer we onze persoonlijke leefruimte verlaten en ons gaan inlaten met het leven van anderen. “Life verkent liefde, verlies, geboorte, dood, het gewone, het buitengewone en alles wat daartussen gebeurt, “aldus bedenker Mike Bartlett.

  De cast bestaat uit Alison Steadman (Gavin & Stacey), Peter Davison (Doctor Who), Adrian Lester (Riviera), Victoria Hamilton (Doctor Foster), Adam James (Doctor Foster), Rachael Stirling (The Bletchley Circle), Saira Choudhry (No Offence), Joshua James (Black Mirror) en Erin Kellyman (Les Misérables).

 • Naar het overzicht van nieuwsitems