1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Verwacht in mei: The Pentaverate

    Verwacht in mei: The Pentaverate

    Datum: 24/03/2022


    Het heeft een tijdje geduurd sinds we iets hoorden van Mike – Dr. Evil – Myers. In mei keert ‘Austin Powers’ terug op de voorgrond want dan gaat z’n nieuwe serie The Pentaverate in première op Netflix. Uiteraard neemt Myers opnieuw heel wat rollen – acht om precies te zijn – voor zijn rekening.

    Het Pentaveraat is een geheim genootschap bestaande uit vijf mannen dat sinds de Zwarte Dood van 1347 bezig is met het beïnvloeden van de wereldgebeurtenissen voor het grotere goed.
    Aan het begin van deze nieuwe serie raakt een Canadese journalist verwikkeld in een missie om de waarheid te achterhalen en mogelijk de wereld zelf te redden. Maar onthoudt: het Pentaveraat mag nooit worden blootgesteld!

    De betrokkenheid van Myers is genoeg om interesse te wekken, maar de Illuminati-achtige evocaties van het verhaal zijn vooral rijp voor satire in het huidige klimaat dat hongerig is naar complottheorieën. Dit zal het eerste scriptproject zijn dat Myers heeft geschreven en geproduceerd sinds de rampzalige The Love Guru uit 2008.

    In de andere rollen zien we Ken Jeong (Community), Keegan-Michael Key (Schmigadoon!), Debi Mazar (Younger), Richard McCabe (Wallander), Jennifer Saunders (Absolutely Fabulous) en Lydia West (Years And Years).



    Kijk hier naar de trailer

  • Naar het overzicht van nieuwsitems