1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht: Mijn Slechtste Beste Vriendin

  Verwacht: Mijn Slechtste Beste Vriendin

  Datum: 21/01/2021


  Vanaf 1 februari kun je op Streamz kijken naar Mijn Slechtste Beste Vriendin, een serie die bedacht en geschreven werd door Ilse Beyers, voormalige hoofdredacteur van Dag Allemaal, die eerder het gelijknamige boek schreef…

  Mijn Slechtste Beste Vriendin biedt een scherpe en ironische blik achter de schermen van het upscale reclamebureau "Callier & Starck”. Zes vriendinnen delen niet enkel dezelfde werkvloer en een goed glas wijn maar ook goed bewaarde geheimen, om ze vervolgens door te vertellen aan de rest van hun collega’s. Het komt tot een pijnlijk breekpunt wanneer één van hen vermoedt dat ze ook haar man moet delen.
  We volgen de dagelijkse besognes van de sarcastische artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste en David Hasselhoff-fan Michelle (Maaike Cafmeyer), de bevallige soap actrice Molly (Ella-June Henrard), de nuchtere barvrouw Nikki (Clara Cleymans), 'De Zwaan' Helena (Charlotte-Anne Bongaerts) en de klungelige account-manager Zita (Kim Hertogs) terwijl professionele en persoonlijke uitdagingen de kop opsteken. Joren Seldeslachts, Steve Geerts en Mathias Sercu spelen de wederhelften van Zita, Michelle en Sally.

  Het eerste deel (12 afleveringen) is vanaf 1 februari 2021 beschikbaar op Streamz en Streamz+. Het tweede deel zal op 13 februari (8 afleveringen) gelanceerd worden. De reeks zal later ook op VIER te zien zijn.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems