1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Videoland heeft een nieuwe original

  Videoland heeft een nieuwe original

  Datum: 30/04/2021


  Met series als Mocro Maffia, Lieve Mama, Nieuwe Buren, Judas, Meisje Van Plezier, Soof, De Twaalf Van Oldenheim, De Twaalf Van Schouwendam, Random Shit en Zwarte Tulp, is streaming service Videoland stevig bezig met het uitbouwen van zijn catalogus van originals. Vanaf 4 juni komt daar nog een nieuwe serie bij: een gedurfde, opmerkelijke en spraakmakende serie die Follow De SOA zal heten.

  De serie gaat over een 18-jarig meisje, Esmée, dat op zoek gaat naar de herkomst van een SOA die ze zelf heeft opgedaan. Wat begint als een onschuldige onderzoeksvraag, wordt al vlug een obsessieve zoektocht naar de overeenkomsten en de verschillen tussen lust, seks en liefde. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze nog veel meer over de bijzondere sekslevens van haar klasgenoten.

  In Follow De SOA is er ruimte voor veel nieuw acteertalent zoals Damaris de Jong (Esmée), Reiky de Valk (Jacob), Hanneke van der Paardt (Rune), Tara Hetharia (Laura), Daniël Kolf (Lennart) en June Yanez (Philiomenia). Daarnaast zijn onder anderen Susan Visser (Gooische Vrouwen) en Jacob Derwig (Klem) te zien als de ouders van Esmée en Benja Bruijning (Undercover) als conciërge van de school.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems