1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Westworld krijgt onverwacht veel promotie

  Westworld krijgt onverwacht veel promotie

  Datum: 3/10/2015

  De tv-serie Westworld (zie ook Westworld krijgt groen licht) kwam deze week plotseling uitgebreid in het nieuws. Voor bepaalde scènes werd aan 57 figuranten een document ter ondertekening aangeboden waarop te lezen stond: “Aan de figuranten kan gevraagd worden om volledig naakt te verschijnen, geen bezwaar te hebben tegen schaamhaar, elkaar aan te raken met de geslachtsdelen, orale seks te veinzen door aanraking van het geslachtsdeel met de hand, naakt te zijn terwijl er iemand anders naakt op je ‘paardrijdt’, zelf volledig naakt op iemand die ook naakt is ‘paardrijden’ en andere soortgelijke acties die het project nodig hebben.” Voor deze scènes zouden de figuranten de som ontvangen van $600 i.p.v. de gebruikelijke $157/dag van opname.

  Het document was afkomstig van het castingbureau Central Casting die de casting doet voor de serie. HBO ontkende echter dat het de figuranten zou gevraagd hebben om grafische seksscènes te spelen en ging meteen het document vergelijken met wat zij vooropgesteld hadden.
  Uiteraard kwam dit bericht aan de oren van de vakbond van tv-acteurs en die konden er helemaal niet om lachen. Na de rechtzetting door HBO, waren zij wel verwonderlijk waarom het zo lang duurde vooraleer HBO met een officiële mededeling uitpakten. Of de participerende cast bestaande uit Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Evan Rachel Wood, Thandie Newton en James Marsden, hiervan zal wakker liggen, denken we niet, maar het is in ieder gratis promotie en dat is altijd lekker meegenomen!

 • Naar het overzicht van nieuwsitems